Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Miał ktoś tą motke, ile czasu używania to wytrzymuje ? Za te bebechy cena taka sobie, fajnie że cieniutki ale bateria to kepsky przy amoledzie 2k.

Za 1300 ta specyfikacja plus optymalizacja Motoroli to będzie hulać tak, że nie zdążysz klikać. Bateria ma bardzo różne opinie ale Mods za 200 - 300 zł rozwiązuje problem. A łączna cena telefonu z modsem nadal jest korzystna.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten telefon kosztuje normalnie 2999 pln ?!?!?!?!?!?!

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Kosztował, czas przeszły :D Tak 2999zł i teraz jest w promocji za 2199zł w elektro marketach.

Za 1300 ta specyfikacja plus optymalizacja Motoroli to będzie hulać tak, że nie zdążysz klikać. Bateria ma bardzo różne opinie ale Mods za 200 - 300 zł rozwiązuje problem. A łączna cena telefonu z modsem nadal jest korzystna.

Zamiast tego modułu baterii od Incipio wolałbym powerbanka. Moduł jest dosyć gruby. Co do szybkości, polecam sprawdzić na żywo, bo tam ten system fruwa.

nexus2cee_motoz002-668x376.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosztował, czas przeszły :D Tak 2999zł i teraz jest w promocji za 2199zł w elektro marketach.

Ta cena to jakas patola, można dorzucić 2 paczki i HTC 10 brać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jash

Jest jeszcze Turbopack od Motoroli, wygląda na mniejszy. Poza tym można moda różnie używać - założyć do podladowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

http://allegro.pl/htc-10-32gb-szary-i6964631083.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=Y2FtcGFpZ24ANDI2MDU2NjgAMzAyMDA1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=4e7bf414-e23d-4d21-b3fb-8605104576e9

@Jash

Jest jeszcze Turbopack od Motoroli, wygląda na mniejszy. Poza tym można moda różnie używać - założyć do podladowania

Nie wiem jak wygląda Turbopower do Moto Z, ale do Z2 Play jest mega gruby, grubszy niż Incipio. No i nie do kupienia w PL :) poza jednym, przypadkowym na allegroszu ;)

81MQrUyJV2L._SL1500_.jpg

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wygląda tak samo bo wśród modsow nie ma rozróżnienia na modele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

A to jest dobry telefon ? Nigdy nie miałem HTC, mam od tyg nowy ksziaomi ale za 1.5k mje zaintrygował ten 10. A dokładnie, że niby takie super foty robi i super gra. Miałeś go chyba co ?? Na mgsm zachwalają w komentarzach audio i foto. Ostatnio mi chodził po głowie telex co dobrze foci, sporo podróżuje a nie chce mi się aparatu targać. Możesz cos o nim powiedzieć ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

No to na pewno ładniejsze to ustrojstwo od Incipio, ale ze smukłego smartfona robi się w kieszeni czołg :) dochodzi 6,5mm na grubość i mamy 11,70mm grubości, a to już trochę jest

:)

A to jest dobry telefon ? Nigdy nie miałem HTC, mam od tyg nowy ksziaomi ale za 1.5k mje zaintrygował ten 10. A dokładnie, że niby takie super foty robi i super gra. Miałeś go chyba co ?? Na mgsm zachwalają w komentarzach audio i foto. Ostatnio mi chodził po głowie telex co dobrze foci, sporo podróżuje a nie chce mi się aparatu targać. Możesz cos o nim powiedzieć ??

Miałem go dwa razy.

Na plus - materiały, jakość wykonania, świetny ekran LCD, praktycznie czysty android z najlepszą nakładką ever. Audio petarda.

Na średnio - aparat, bo niby jest super, ale AF to nieporozumienie i tryb makro makabra. Automatyczne podświetlenie, najgorsze z jakim miałem do czynienia. Wyłączyłem po kilku godzinach bo działa jak mu się chce. Bateria też na średnio z lekkim wskazaniem na plus. Od 7 do 22 dawała radę. Nic ponadto, mnie wystarczy ale szału nie robi. Dla porównania Xiaomi ładowałem wczoraj do 23 i teraz mam 64% baterii.

Na minus aplikacje. FB i kilka innych wywalało mi non stop i najgorsze, że np. FB jest niestety wbudowany w system. Często na ekranie komunikat "aplikacja X została zatrzymana".

To fajny telefon, ale 3 raz bym nie kupił. Jakby specyfikację U11 włożyli w obudowę HTC10 to było by to. Miałem to szczęście że kolega handluje telefonami i HTC rzuca do ruskich bo lubią, więc miałem w dobrej cenie.

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo śmigasz w ciągu na telefonie pewnie ? Od rana do wieczora wystarczało , bez takiego patrzenia i specjalnego kalkulowania ? Po Ksziaomi jestemprzyzwyczajony, że napier**** kilka godzin dziennie nie patrząc na nic a wieczorem 30-40% jeszcze jest.

W ciągu dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ch**j ten amoled.

Czasami się przydaje, np. gdy latem użyjesz fona jako navi, a jesteś fanem okularów słonecznych z polaryzacją :)

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

To w HTC tak se ne da :D, ekran LCD, 2560x1440 to musi jeść :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, Jacek a da się tak żeby robił dobre foty, i bateria długa trzymała za 1.5k ? Muzy nie słucham, minimum 5,2 cala, no i żeby jakoś wykonany był w miarę. Snap 8xx i 3gb ramu przynajmniej, slot sd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

BB Priv jak dobrze utrafisz.

Huawei P9, Galaxy S7 - tyle że to wszystko tylko w teorii, ja nie miałem. W praktyce trzeba poczytać.

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem P9

Jeden z bardziej ok telefonów jakie miałem. Wszystko działało fajnie, nic nie robiło wybitnego szału.

Może jeszcze Honor 8. Szkło ale 1gb ram wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Piotrek, jakoś mi Samsung nie do końca leży. Niby ładny, nic mu technicznie nie brakuje, ale.....kurde nie wiem. Robiłem podchody kilka razy. Ty co kupiłeś w końcu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem żonie S8+ a sam na starym kiblu jadę ( A5 2015). Lidka zachwycona ale nie przywiązywałbym się do jej opinii.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Hmmm, Jacek a da się tak żeby robił dobre foty, i bateria długa trzymała za 1.5k ? Muzy nie słucham, minimum 5,2 cala, no i żeby jakoś wykonany był w miarę. Snap 8xx i 3gb ramu przynajmniej, slot sd.

A myślałeś o LG G6? Na allegro nówki za 1700zł już są. Do gwiazdki to za 1500 będą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myślałeś o LG G6? Na allegro nówki za 1700zł już są. Do gwiazdki to za 1500 będą.

Nie myślałem o nim. W mojej świadomości to dalej drogi tel, a takich nie uznaje gdyż rok używania to u mnie max i ekran pobity. Zaraz poczytam o nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Nie myślałem o nim. W mojej świadomości to dalej drogi tel, a takich nie uznaje gdyż rok używania to u mnie max i ekran pobity. Zaraz poczytam o nim.

Z tego co widzę to na olx'ach już w założonym budżecie latają. Porządny telefon w tym przedziale cenowym, szerokokątny aparat jest świetny.

Jedynie przednia kamerka to dosłownie kupa.

https://www.spidersweb.pl/2017/10/lg-g6-najbardziej-oplacalny-smartfon.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi