Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jordan58

ETERNA KONTIKI FOUR HANDS XXL

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli to nie jest Twój jedyny zegarek, to pomarańczowa jest okej - kwestia uniwersalności. Pstrokate zegarki brałbym głównie, gdybym miał ich kilka. Jeśli zaś o mnie chodzi, to trochę bardziej podoba mi się niebieska, na niebieskiej gumie.

Zresztą... te pomarańczowe indeksy wcale nie są takie oczojebne. Dominuje czerń, a indeksy jedynie dodają kontrastu.

Co zaś się tyczy Four Hands, to zgadzam się, że bransoleta jest w niej nieskazitelna. Zdecydowanie warto wziąć i później ew. dokupić pasek (ja tak zamierzam zrobić). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontiki Date Orange jest świetna zastanów sie na nią jednak ta referencja występuje tylko na pasku więc musiałbyś sobie spersonalizować zegarek bo bransoletę naprawdę warto mieć od kontiki ..niebieską Date miałem krótko nie podeszła Orange zdecydowanie lepsza tylko bransy brak a pasek to za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontiki Date Orange jest świetna zastanów sie na nią jednak ta referencja występuje tylko na pasku więc musiałbyś sobie spersonalizować zegarek bo bransoletę naprawdę warto mieć od kontiki ..niebieską Date miałem krótko nie podeszła Orange zdecydowanie lepsza tylko bransy brak a pasek to za mało...

Nic dodać nic ująć padło na orange.Uniwersalna a bransę dokupię jak znów nazbieram nie wszystko na raz.Jest uniwersalna jak kolega pisał WR200 to dla mnie ważne 42mm a mechanizm powiedzmy dobry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję wyboru :)

Trudno, żeby się ten zegarek nie podobał :]

Koniecznie pochwal się zdjęciami, jak już kupisz, bo raczej nie za wiele ich w internecie, a to cudny model.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he jak ja zrobię zdjęcia to zaraz się wam obrzydnie  :)  ale co tam coś wrzucę  Jutro płacę ,,a zegarek ma być do końca przyszłego tygodnia.Myślałem o tych eternach z bazarku którym nic nie ujmuję lecz padło jednak na orange. Tylko jak ten zegarek sklasyfikować bardziej na sport czy elegant tak pytam z ciekawości,ja bym dał tak deczko więcej na sport ale nie dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orange jest bardzo charakterna gratulacje...co do klasyfikacji bardziej sport choć casuala też spokojnie z niej zrobisz ...reasumując bardzo dobry wybór czekam na zdjęcia i pierwsze wrażenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Zegarek zamówiony , a tak spytam bez pośpiechu jakby wyglądał ten zegarek na porządnym meschu?Coś na zmianę będę musiał mieć.nie lubię w jednych butach chodzić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie "

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.