zetore 15 #1 Napisano 17 Sierpnia 2008 1. 2. 3. 4. 5. pozdrawiamMichał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2 Napisano 17 Sierpnia 2008 Przepiekny.I super zdjecia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calmdabtuz 0 #3 Napisano 17 Sierpnia 2008 Prawdziwy odjazd.Super.Gratuluje. D. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #4 Napisano 17 Sierpnia 2008 Fajny (szkoda tylko że tarcza dziurawa :/). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #5 Napisano 17 Sierpnia 2008 piękny czasomierz. 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #6 Napisano 17 Sierpnia 2008 Piękny - w Zenitah nie przeszkadza mi nawet dziurawa tarcza 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #7 Napisano 17 Sierpnia 2008 Piękny ! Moj faworyt to Elite ale ten rowniez jest bardzo urokliwy.Czy "dziurawa" tarcza to minus :roll: ? raczej nie o ile to optymlny wybor zegarkomaniaka... :mrgreen: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stani.swiss 0 #8 Napisano 17 Sierpnia 2008 super wybor lubie ta marke :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #9 Napisano 18 Sierpnia 2008 W sumie to nie przepadam za kwadraciakami ale trzeba przyznac ze zacny to zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #10 Napisano 22 Sierpnia 2008 Bardzo fajne fotki pieknego zegarka (a bylby on jeszcze piekniejszy bez tego okna na mechanizm na tarczy :wink: ), gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #11 Napisano 23 Sierpnia 2008 przepiękny kiedys takiego sobie sprawie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #12 Napisano 23 Sierpnia 2008 :shock: Zajefakenbiasty! Świetnie się prezentuje! 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 30 #13 Napisano 25 Sierpnia 2008 ja również przyłączam się do gratulacji, ja również nie przepadam za kwadratami ale ten jest naprawdę ok, piękny i doskonale wykonany zegarek, a "dziura" dodaje mu tylko uroku Zenithy tak mają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #14 Napisano 1 Września 2008 Piękny zegar...aż mnie zatkałoZdjęcia rewelacja. 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stilo73 #15 Napisano 18 Września 2008 Świetny zegarek i rewelacyjne zdjecia! Gratulacje;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #16 Napisano 26 Września 2008 Jakoś ciągle wracam do tych zdjęć...Piękny ten Zenith 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stork 26 #17 Napisano 27 Września 2008 zetore - zazdroszcze Port Royal mial byc moja nastepna ofiara ale przegral z Defy...W kazdym razie Port Royal to moj typ na "kwadrata". Gratuluje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stani.swiss 0 #18 Napisano 27 Września 2008 Ja sie zastanawiam nad ofiara tzn nie JA :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #19 Napisano 27 Września 2008 przeciętny...żartowałem!! Super czasomierz. Gratuluje 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 30 #20 Napisano 28 Września 2008 Jakoś ciągle wracam do tych zdjęć...Piękny ten Zenith ja nawet sobie ściągnąłem na pulpit w służbowym lapku, niektórzy dziwnie reagują jak widzą mój pulpit :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach