Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Rogales

poszukuję instrukcji do Casio GW 9200

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rogales

Witam wszystkich jestem nowy i poszukuje instrukcje obsługi po polsku do zegarka g-shock gw-9200.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam wszystkich jestem nowy i poszukuje instrukcje obsługi po polsku do zegarka g-shock gw-9200.

A nie łatwiej poszukac u sprzedawcy?

Ma obowiązek Ci ją dac :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rogales

Wiem ze tak by bylo latwiej ale zegarek kupil mi kuzyn za granica.... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz co chcesz wiedzieć tak będzie łatwiej...

// Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rogales

Najbardziej mi zalezy jak sie ustawia termotetr ponoc sie kalibruja sensor??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Reanimator

wejdź w termometr , przytrzymaj Adjust aż zacznie migać temp i wtedy ustawiasz starto/reset jaka temp , najlepiej postaw koło jakiegoś termometra żeby mieć odniesienie. tak samo robisz z ciśnienieniem i wysokością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :)

Jestem nowym użytkownikiem Casio gw 9200

W temacie zagubionej instrukcji.....

Czy ktoś si.ę orientuje jak usunąć alarm który informuje o każdej rozpoczętej godzinie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wchodzisz w alarmy, przewijasz tak długo jak się wyświetli sig i naciskasz czerwony guzik 'c'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wchodzisz w alarmy, przewijasz tak długo jak się wyświetli sig i naciskasz czerwony guzik 'c'

Dzięki :)

Teraz wszystko gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem właśnie z tym zegrakiem. Chodzi o to że jest on wyposażony w funkcję multi band 6, czyli powinien pobierać informację drogą radiową odnośnie aktualnej godziny. Wchodząc w ustawienia poprzez wciśniecie przycisku "adjust" a następnie naciskając przycisk "mode" dostajemy się do oppcji w której można zmieniać ustawienia z trybów "auto" - gdzie pobiera automatycznie te informacje z radiostacji, lub z trybu "off" - gdzie funkcja ta jest wyłączona. Mój problem polega na tym że (nie mam pojęcia z jakiego powodu) nie jestem w stanie zmienić trybu "off" w tryb "auto" ;/ Czy ktoś może mi pomóc? Pozdrawiam i dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to opcja DST, czyli tzw. czas letni. Aktualnie w żadnym wypadku nie powinno być to wyłączone, tak więc jeśli mimo tego ustawienia czas jest prawidłowy, oznacza to że masz wybraną niewłaściwą strefę czasową. Opcję "AUTO" można włączać tylko w niektórych strefach czasowych (będących w zasięgu jednego z sześciu transmiterów).

Wejdź jeszcze raz w ustawienia i w pierwszej opcji (strefa czasowa) wybierz BER. Po tym zabiegu będziesz musiał włączyć manualną synchronizację, bo godzina zostanie przestawiona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie za pomoc:) Miałeś rację! Ilość funkcji i skomplikowalność tego zegarka jeszcze nie pozwoliła mi go rozgryźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.