Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość mileniusz

nodo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mileniusz

Witam serdecznie miłośników zegarków. Poszukując nowego czasomierza natknąłem się na markę NODO . Pani w sklepie powiedziała ze to nowa marka z grupy seiko. przychodząc do domu przeszukałem hektar internetu i jedyne co udało mi się odnaleźć to strona http://nodowatches.com/ która .... hmm nie działa :rolleyes: zastanawia mnie jak to możliwe ze nie ma ani jednego tego produktu na allegro ani jednego na ebay a w sklepie jest . ceny wąchają się od 200 -300 zł . Przyznam ze całkiem ciekawie wyglądają lecz nie kupie kota w worku . Ktokolwiek widział ktokolwiek wie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathof

Ja na twoim miejscu nie kupował bym czegoś takiego:P ja wyznaje zasadę "czego nie ma w internecie to nie istnieje" :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mileniusz

sorry za ten link , niestety poprostu innego nie znalazlem, mea culpa ;) te 3 kropki na koncu oznaczaja chyba ze to nic specjalnego . Nawet w tym przedziale cenowym ? 150-300 z?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sorry za ten link , niestety poprostu innego nie znalazlem, mea culpa ;) te 3 kropki na koncu oznaczaja chyba ze to nic specjalnego . Nawet w tym przedziale cenowym ? 150-300 z?

Jeżeli chcesz wydać 300 zł to można znaleźć pełno ślicznych MECHANICZNYCH Seiko.

ew. jeżeli nie zależy Ci na mechaniku poszukaj oferty JVD, Adriatici.

poczytaj tu.:

http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?showforum=141

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mileniusz

300 zl tu nie jest limitem , poprostu te zegarki tak kosztuja , niestety sugeruje sie wygladem b. mi sie te zegarki podobaja , jednak sa widze bardzo malo sprawdzone i to mnie martwi . Widze ze chyba zostane przy Timexie T49709 bo to przynajmniej sprawdzone ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość luck1985

Mam zegarek tej firmy.

Nie narzekam i ogolnie jest ok.

Sprzedaje go siec sklepow Zibi , wiec jakies mega gowno chyba to nie moze byc :D

Posiadam model 805 :

6246_3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to zegarkowy jabol...

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość luck1985

Gadanie , wyrozniaja sie stylistycznie z tlumu te zegarki . Te wszystko chronografy timexa , seiko itd sa juz tak oklepane , ze na mojej rece robi mila odmiane :D Cena niska ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz pisze bo wiem zdecydowanie wiecej niz inni. Nodo to marka nowa, nieistneijaca dotad, ale produkowana przez dosc znana dunska firme tyle ze w chinskich fabrykach (jak wszystko zreszta). Ta sama firma produkuje tez Levi'sa ktory moze sie juz Wam mocniej kojarzyc. Tyle ze jest tansza, bo nie placi sie za Levi'sa a marka sie dopiero buduje.

Mechanizmy Miyota (jeden z rhonda) wiec takie ktore znajdziecie tez w festinie, casio, QQ, espirit, i wielu innych. To w koncu najwiekszy producent mechanizmow na swiecie nalezacy do grupy citizena.

Wszystkie maja koperty stalowe ze stali szlachetnej (czesto lakierowane na czarno).

Szkla sa mineralne wzmacniane

Wodoszczelnosci od WR do 10 atmosfer.

Importuje i serwisuje Zibi, wiec z naprawami nie bedzie klopotow bo jest to najwieksza mozliwa dystrybucja i najwiecej mozliwosci serwisowych. Gwarancja standardowa 2 letnia realizowana przez Zibi.

Sprzedawany jest w okolo 70 punktach w Polsce.

Z zalozenia ma byc meski, modowy, lekko odjechany i kontrowersyjny, nie blink blink napewno, tylko raczej konkret meski typu vintage.

Tak wiec jakosciowo to bardzo przyzwoity zegarek, marka nieznana, ale i miejsca gdzie je kupisz i serwis Zibi zaswiadczaja ze nie ma czego sie bac.

Sam mam Rubber boya i future dicka i bardzo je sobie chwale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze jedno. Nie wchodze na ta czesc forum, wiec z pytaniami o NODO piszcie na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.