Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Mbubu

Mini recenzja - Marina Militare

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze,jako,że nigdy mnie stać nie będzie na pamerai,brałem pod uwagę Vodolaza.niedawno poczytałem na forum innym związanym z zegarkami o Marina militare.Kurcze i powiem szczerze,że chciałem zaryzykować i kupić ten model http://www.jacksontse.com/mm093.html

Teraz po tej recenzji..sam już nie wiem :)

Nie wiem jak wygląda sam Vodolaz,bo może się okazać,że też zrobiony dość tandetnie,cena nowego też nie powala bo ok 800zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wicher123, trochę odgrzałeś kotleta :)

A co się tyczy tematu Mbubu szumnie nazwanego recenzją, jest tak samo wiarygodny jak wyniki wyborów w Rosji :)

Gdybyś uważnie czytał forum, pewnie słyszałbyś o Mbubu, Nimue, Adi, to ta sama osoba, a ta tzw. recenzja powstała tylko po to, aby zdyskredytować ten zegarek :)

'' Cena 2000 PLN na zegarek klubowy niemeicki lub szwajcarski to za mało '' T.T

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
chciałem zaryzykować i kupić ten model http://www.jacksontse.com/mm093.html
Ja zaryzykowałem i jestem bardzo zadowolony. Kupiłem bardzo podobny model i naprawdę nie mam do czego się przyczepić. Jakość mojego egzemplarza zasługuje na więcej niż niecałe 300zł. Po samodzielnej regulacji mechanizmu zegarek jak dotąd zrobił +1 s po trzech dniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.