Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Wyler chrono- naprawa?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Piotrze, nie wiedziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A w kwestii Valjoux to dlaczego oznacza się go jedynie jako "23" a nie pełną nazwą?

No nie jedynie. To R w obłoczku to jest punca/sygnatura/marka Valjoux, a to tak jakby pieczątka/podpis.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt, coś tam obok "23" było wybite, nie wiedziałem że to sygnatura marki. Dzięki Piotrze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lifeguard,to ratownik. No jak ktoś ogląda "Słoneczny patrol" to się tam tego naczyta <_< Ot taka nazwa jak np.Seamaster.Przeszedł bym się do Dolińskich (pl. Uniwersytecki 15B).

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Lifeguardem sprawa jasna:) A Dolińskich nie odwiedzałem przerażony cenami usług- za czyszczenie i konserwację chronografu życzą sobie od 300 do 400 złotych, więc gdyby doliczyć koszty napraw wszelakich związanych z tym zegarkiem(a podejrzewam że chcieliby to zrobić wyłącznie na oryginalnych podzespołach, sprowadzanych- w to nie wątpię) to popłynąłbym lekko 1500 złotych, a człowiekiem majętnym nie jestem, po prostu nie byłoby mnie stać(naprawa chrono, mechanizm czasu nie trzyma, szkiełko, dorobienie przycisku, wypełnienie wskazówki).

Pójdę do nich, już z naprawionym mam nadzieję zegarkiem i zapytam o niego dokładniej- zobaczymy co powiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.