Góral 0 #1 Napisano 4 Stycznia 2009 0 "The only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one" J. Clarkson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 0 #2 Napisano 4 Stycznia 2009 0 "The only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one" J. Clarkson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #3 Napisano 4 Stycznia 2009 Bardzo fajny ten Speedmaster (na stronie jakoś nie zrobił na mnie wrażenia). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4659 #4 Napisano 4 Stycznia 2009 Omesia fajna. Popracuj nad światłem - w wiekszości Twoich fotek jest nie halo. Powinno byc rozproszone. Forum skaluje. Do obejrzenia zegarka wystarczy np 800x600. Duże foty przeszkadają przy otwieraniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 0 #5 Napisano 4 Stycznia 2009 Wiem, że światło kuleje, ale nie bardzo wiedziałem jak temat obejść - w pokoju mam słabe oświetlenie choć do niektórych używałem wszystkich punktów świetlnych. Z lampą wychodziły fatalnie. Dłuższy czas otwarcia migawki tez nie wchodzi w grę - nie mam statywu. Będę sie starał. A co do wielkości - wiem że są za duże ale już nie chciałem poprawiać. Zmniejszałem je w XN View i myślałem że szlag mnie trafi, trzeba było każdą fotkę ręcznie... EDIT: Marzy mi sie do niej pasek, ale chyba będzie z tym problem bo ma 19 mm rozstawu. Udzieli ktoś podpowiedzi w tej kwestii? 0 "The only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one" J. Clarkson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2270 #6 Napisano 4 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2270 #7 Napisano 1 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach