Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość udam_u

Q&Q W 410-201 WLP,woda pod szybka, jak go otworzyc..???

Rekomendowane odpowiedzi

Gość udam_u

Witam, jestem nowym forumowiczem. Posiadam zegarek Q&Q W 410-201 WLP. Ostatnio bylem w gorach i nie wiem od czego pod szybka zegarka pojawila sie woda. Chcialbym sie dowiedziec jak pozbyc sie tej pary..? Zapewne nalezy otworzyc zegarek, ale jak to zrobic..?? Zamieszczam obrazek z widokiem zegarka z tylu. Prosze o pomoc, bardzo lubie moj zegarek, byl na mojej rece w bardzo waznych dla mnie chwilach i boje sie, ze sie uszkodzi. Ile moze kosztowac usluga u zegarmistrza usuniecia wody..? Pozdrawiam wszystkich milosnikow zegarkow!!!

http://img336.imageshack.us/my.php?image=pic00190oq.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarmistrz powinien tanio załatwic sprawę. Jeżeli chcesz sam go ptworzyć (zegarek nie zegarmistrza) to odkręć dekielek. Różne są sposoby, gdy nie masz narzędzia, ja bym użył nożyczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość udam_u
Zegarmistrz powinien tanio załatwic sprawę. Jeżeli chcesz sam go ptworzyć (zegarek nie zegarmistrza) to odkręć dekielek. Różne są sposoby, gdy nie masz narzędzia, ja bym użył nożyczek.

Dziekuje za odpowiedz :) Jeszcze nie otworzylem zegarka, poniewaz sprawdzilem karte gwarancyjna i mam jeszcze rok gwarancji-czy zaparowana szybka powinna zostac uwzgledniona..? Jak myslicie..? Co powinienem wiedziec idac reklamowac zegarek, zeby mnie nie odeslali z kwitkiem..? Prosze o jak najszybsza odpowiedz-jutro zamierzam sie wybrac. Pozdrawiam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zegarek jest wodoszczelny to nie powinien przepuszczać wody, wiec powinni to uwzglednić w ramach gwarancji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te zegarki mają chuba mosiężne, chromowane koperty i szybko puszczają wilgoć przy koronce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek MUSZĄ Ci przyjąć do reklamacji. Dopiero potem mogą odmówić naprawy, dołączając pisemną opinię rzeczoznawcy stwierdzającą bezzasadność Twoich roszczeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość udam_u
Zegarek MUSZĄ Ci przyjąć do reklamacji. Dopiero potem mogą odmówić naprawy, dołączając pisemną opinię rzeczoznawcy stwierdzającą bezzasadność Twoich roszczeń.

Czesc!! Zegarek zostal przyjety do reklamacji-musze teraz czekac 2 tygodnie. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie na moja korzysc i dostane naprawiony zegarek. :lol: Tak sie zastanawialem co moglo byc przyczyna rozszczelnienia-moze material sie pod wplywem zimna skurczyl i dostala sie wilgoc..? Dziekuje za pomoc i pozdrawiam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marcin99

witaj! a taki zegarek moim zdaniem.. jeśli nie masz fachowych narzędzi najlepiej otwiera sie suwmiarką.. spróbuj... no najlepsze amatorskie narzędzie!!;)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

jesli dekiel jest zakręcany-w co wątpie

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym poszedł do sklepu, zrobił aferę i kazał zrobić przegląd + wymienić uszczelkę.

Marcin

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.