Bartheck 7 #9626 Napisano 4 Lutego 2009 007 i Gentleman by Danielb pasują do siebie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #9627 Napisano 4 Lutego 2009 Kortyzol,fajna fotka,ten zegarek, na ręku to jakaś "lodówka"? ciężko rozpoznać w odbiciu a u mnie .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pulkownik 0 #9628 Napisano 4 Lutego 2009 0 Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9629 Napisano 4 Lutego 2009 Fajny, gratuluję 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pulkownik 0 #9630 Napisano 4 Lutego 2009 Wiem Bartheck Dziękuję. I dziękuję za zwolnienie rezerwacji 0 Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #9631 Napisano 4 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #9632 Napisano 4 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nygen 0 #9633 Napisano 4 Lutego 2009 Dzisiejszy nabytek:) Dzięki uprzejmości Nygena:) Cieszę się, że wszytko fajnie wyszło . Niech się nosi. Pozdrawiam 0 Co zostało zobaczone, już się nie "odzobaczy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Hawryl #9634 Napisano 4 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #9635 Napisano 5 Lutego 2009 Do pracy ze mną nie idzie, ale tak go nakręcam od samego rana bo nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #9636 Napisano 5 Lutego 2009 Kortyzol,fajna fotka,Dzięki, starłem się, bo ciężko tego dnia było wykrzesać cokolwiek ze zwykłej cyfrówki, może w przyszłości jak zakupie coś lepszego, będę, robił fotki zbliżone do Twoich ten zegarek, na ręku to jakaś "lodówka"? ciężko rozpoznać w odbiciu aaa... to mój Poljot... już się chwalę Pozdrawiam. 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon777 0 #9637 Napisano 5 Lutego 2009 ]< 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9638 Napisano 5 Lutego 2009 Lawnowerman - ładny Breitling 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9639 Napisano 5 Lutego 2009 Lawnowerman - ładny Breitling I tańszy 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9640 Napisano 5 Lutego 2009 Bo to jest wersja na rynki wschodzące 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #9641 Napisano 5 Lutego 2009 Lawnowerman - ładny Breitling Dzięki. :lol: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #9642 Napisano 5 Lutego 2009 I tańszy Pasek 12 razy droższy niż zegarek Założyłem gumę z Seamstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9643 Napisano 5 Lutego 2009 Założyłem gumę z Seamstera Toż to profanacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9644 Napisano 5 Lutego 2009 Założyłem gumę z Seamstera A ja wole tradycyjnie, z Durex'a.... UUUUUUuuuuuu,sory.Ciężki i prymitywny żart,ale nie mogłem się powstrzymać 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9645 Napisano 5 Lutego 2009 A ja wole bez gumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #9646 Napisano 5 Lutego 2009 Dziś takie maleństwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek_k 0 #9647 Napisano 5 Lutego 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9648 Napisano 5 Lutego 2009 Ten tydzień należy cały do ..........Gitary:-) Fajna . Do Galerii z nią 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mbubu #9649 Napisano 5 Lutego 2009 jak wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nygen 0 #9650 Napisano 5 Lutego 2009 Nie zdejmuje właściwie. No do spania może A poziom zadowolenia nijak nie maleje 0 Co zostało zobaczone, już się nie "odzobaczy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach