Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość nixon69

Łucz De Lux - ile może być wart

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nixon69
post-0-0-17257500-1331125932.jpg<

post-0-0-14682500-1331125931.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny zegar i widać, że nawet w dobrym stanie.

Sam bez zastanowienia od razu dałbym 100zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takiego stan magazynowy koperta złoto pr.583 kupilem go za 500, jest śliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mam takiego stan magazynowy koperta złoto pr.583 kupilem go za 500, jest śliczny

to fajnie - gratulacje będą do fotek.

Tamten jest pozłacany - zdjęcia są rzeczywiste?

Jeśli tak to jest w idealnym stanie - więc 150-200 też jest jak najbardziej realne.

2209 - czyli fajny werk, dobry stan zachowania.

Określenie wartości takiego zegarka jest baaardzo trudne - zależy TYLKO od tego na ile będzie zależało na nim innym userom - np. kolekcjonerom - jeśli to aukcja :D cena może - przy chwilowym braku zainteresowania być na poziomie 130pln ale....może się skończyć na 230 równie dobrze.

Pozdrawiam

Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość nixon69

Podziękował wszystkim za zainteresowanie, póki co 100 już przekroczył ale się nie poddaję jeszcze.

Jak mi się uda kupić to nie omieszkam się pochwalić :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek to składak - tarcza i mechanizm są starszego typu, a koperta od nowszego typu. Koperta powinna mieć od spodu uszy w innym kształcie i złocenie au20, a tu jest au5 - co widać na zdjęciu.

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobnego ale w gorszym stanie a ten wygląda ładnie. Wartość jest pojęciem względnym i trudno o niej pisać jak dla mnie 100 złotych jest ceną przyzwoitą ale zaznaczam, że nie "siedzę" zbyt mocno w zegarkach radzieckich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Podziękował wszystkim za zainteresowanie, póki co 100 już przekroczył ale się nie poddaję jeszcze.

Jak mi się uda kupić to nie omieszkam się pochwalić :D

Pozdrawiam

allegro nie jest miarodajne... Sprzedawcy sami sobie podbijają ceny, ludzie tez czasami dostają małpiego rozumu i jak ktos ich przebije traktują to jak ujmę na honorze :D Generalnie na Alledrogo ceny bardzo często przekraczają "bazarową" wartość zegarka :D Wielokrotnie udało mi sie kupić zegarki w dużo lepszym stanie niz okazy allegrowe za 1/2 - 1/3 wartości jakie ich odpowiedniki w gorszym stanie osiągneły na aukcji...

Dlatego od jakiegoś czasu w Internecie kupuje zegarki sporadycznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.