Sol 7154 #3151 Napisano 28 Maja 2017 Ustaw luźniejszą. Latem ręka trochę puchnie i pewnie będzie ok. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3152 Napisano 28 Maja 2017 Ustawione na mniejszą jak coś to dołożę segment i cofne o jedno oczko na klipsie, ale wtedy klips będzie się kończył na połowie segmentu i ten będzie się tam obrysowywał Hmm chyba za bardzo się trzęsę nad tym zegarkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3153 Napisano 29 Maja 2017 (edytowane) Kup sobie drugi do gablotki, a ten noś i się nie przejmuj pier.do.ła.mi Edytowane 29 Maja 2017 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FatboyHD 0 #3154 Napisano 29 Maja 2017 (edytowane) Jest i mój ulubieniec Najlepsze jest to że przed zakupem uważałem że Divery to nie moje klimaty... a jak założyłem to się zakochałem!teraz tylko trochę kasy uskładać i szukamy pomarańczki od seiko Edytowane 29 Maja 2017 przez FatboyHD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3155 Napisano 29 Maja 2017 No to może ty mi powiesz, jak się nosi?Dobrze leży na ręce? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alecki 3 #3156 Napisano 29 Maja 2017 (edytowane) U mnie nosi się tak, mam raczej szczupły nadgarstek (niecałe 17cm). Mimo to leży mi dobrze, przymierzałem przed zakupem mako, bo miał być ray, ale stwierdziłem, że big mako lepiej mi leży i tak zostało Na zdjęciu może wyglądać na za duży, ale na żywo wygląda dobrze Edytowane 29 Maja 2017 przez alecki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3157 Napisano 29 Maja 2017 Z nad morza:)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3158 Napisano 29 Maja 2017 U mnie nosi się tak, mam raczej szczupły nadgarstek (niecałe 17cm). Mimo to leży mi dobrze...Ja mam 18cm i sądziłem, że to chyba minimum aby założyć taki zegarek ale jak widać niekoniecznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr03 17 #3159 Napisano 30 Maja 2017 (edytowane) Bambino V1 Gen1 na perlonie Eulitu Edytowane 30 Maja 2017 przez mr03 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #3160 Napisano 30 Maja 2017 Bambino V1 Gen1 na perlonie Eulitu Bardzo ładne zdjęcie, Orient Bambino jak i jego droższy kuzyn OS Classic to niesamowicie wdzięczne zegarki które wyglądają świetnie na różnych paskach. Jest i mój ulubieniec Najlepsze jest to że przed zakupem uważałem że Divery to nie moje klimaty... a jak założyłem to się zakochałem! Miałem to samo, jednak Divery to jest to! Świetnie się prezentują zarówno w casualu jak i do garniaka można ubrać te "ugrzecznione" . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71334 #3161 Napisano 30 Maja 2017 Bambino V1 Gen1 na perlonie EulituŁadnie wyszedł. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pi3otr 15 #3162 Napisano 1 Czerwca 2017 Ojciec i syn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3163 Napisano 1 Czerwca 2017 Raczej matka 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pi3otr 15 #3164 Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Ten po lewej ojca W każdym razie pamiętam, że ojciec go nosił jak byłem szkrabem i fascynowało mnie automatyczne nakręcanie. Potem zegarek przestał chodzić, jakiś zegarmistrz coś mieszał ale nie naprawił i tak sobie leżał w szafie przez 15 lat. Postanowiłem go przywrócić do życia i wymienić szybkę bo stara była pęknięta i porysowana. Ojciec jak założył na rękę to oddać już nie chciał ;-) Edytowane 1 Czerwca 2017 przez pi3otr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3165 Napisano 1 Czerwca 2017 Ach, matka-patelnia ojca Nie wygląda na znoszoną PS: wiem na czym robiłeś to zdjęcie. Mam taką samą 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FatboyHD 0 #3166 Napisano 6 Czerwca 2017 Mako w wersji wakacyjnej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulczenzo 1128 #3167 Napisano 6 Czerwca 2017 Panowie nie chce sie ktos z was pozbyc orienta mirandy ? Place jak za prezydenta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masterb 97 #3168 Napisano 14 Czerwca 2017 Przyszedł wczoraj... kolor tarczy świetny Zapisuje się do klubu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3169 Napisano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Witamy ☺Gratuluję pięknego zegarka. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez suqub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #3170 Napisano 14 Czerwca 2017 Nowe wdzianko dla OS-a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #3171 Napisano 14 Czerwca 2017 Mam wrażenie że mu we wszystkim do twarzy Podoba mi się ten zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t1098 0 #3172 Napisano 14 Czerwca 2017 @MasterbMożesz dać info gdzie kupiłeś (link)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masterb 97 #3173 Napisano 18 Czerwca 2017 @MasterbMożesz dać info gdzie kupiłeś (link)?To z prywatnych rak, niestety chyba już nie do kupienia na rynku...Zegar świetny, odcień niebieskiej tarczy mega... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t1098 0 #3174 Napisano 18 Czerwca 2017 Dzięki za info, właśnie widzę ze nie da się chyba kupić w żadnym sklepie, przynajmniej nie na bransolecie. .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3175 Napisano 18 Czerwca 2017 Dzięki za info, właśnie widzę ze nie da się chyba kupić w żadnym sklepie, przynajmniej nie na bransolecie. ..Kup na gumie i dokupić bransolete Ja tak zrobiłem. Ewentualnie kup v. 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach