Robak 117 #1 Napisano 21 Kwietnia 2009 Czasami poczta potrafi mile zaskoczyć, w Czwartek kupiłem a już dzisiaj do mnie przyszedł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #2 Napisano 21 Kwietnia 2009 I jeszcze ze swoją starszą imienniczka chciałbym podziękować sprzedawcy 4vwmocny za bardzo miłą obsługę i szybką wysyłkę. :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #3 Napisano 21 Kwietnia 2009 Na żywo musi robić piorunujące wrażenie...już na zdjęciach zabija. Gratulacje i niech cyka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #4 Napisano 21 Kwietnia 2009 Nooo Amfibia "pierwyj sort" Gratulacje , niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 545 #5 Napisano 21 Kwietnia 2009 gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #6 Napisano 21 Kwietnia 2009 Na żywo musi robić piorunujące wrażenie... Zastanawiam się który bardziej rzuca na kolana rozmiarem Amfibia czy Aeronavigator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #7 Napisano 21 Kwietnia 2009 bardzo ładna... świetne zestawienie kolorystyczne (tarcza indeksy) Ta amfibia zdecydowanie mi się podoba, choć raczej nie byłęm przekonany do tych zegarków Gratuluje nabytku. 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #8 Napisano 21 Kwietnia 2009 nie wiedziałem , że amfibie są jeszcze dostępne myslałem, ze juz tylko Wodołazy Gratuluje nabytku - niechaj się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #9 Napisano 21 Kwietnia 2009 nie wiedziałem , że amfibie są jeszcze dostępne myslałem, ze juz tylko Wodołazy Miałem do wyboru i zdecydowałem się na Amfibię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #10 Napisano 21 Kwietnia 2009 nie wiedziałem , że amfibie są jeszcze dostępne myslałem, ze juz tylko Wodołazy Gratuluje nabytku - niechaj się dobrze nosi przyjrzyj się zdjęciom u Mocnego, tam jest i Amfibia i Vodolaz, ale nazwa zależy chyba od koloru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #11 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zastanawiam się który bardziej rzuca na kolana rozmiarem Amfibia czy Aeronavigator Aero ciut większy chyba, ale oba równie potężne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12 Napisano 21 Kwietnia 2009 .......tam jest i Amfibia i Vodolaz, ale nazwa zależy chyba od koloru Czyli byłbym i tak skazany na Wodołaza.......ale coraz częściej myślę o tym kremowym z niebieskimi wskazówkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #13 Napisano 21 Kwietnia 2009 przyjrzyj się zdjęciom u Mocnego, tam jest i Amfibia i Vodolaz, ale nazwa zależy chyba od koloru Nie do końca jest to prawdo. W tej wersji kolorystycznej były do wyboru Amfibia i Vodołaz. Nie wiem czy winnych wersjach zostały jeszcze amfibie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbyt 2 #14 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgadza się, z tego co się orientowałem z zielonymi indeksami jest tylko Vodolaz, natomiast z białymi można wyłapać jeszcze Amfibie. Kwestia gustu i upodobań... A co do zegarka, witamy w klubie tylko jak najszybciej po pasek... 0 Złodziejem jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Old Smuggler 0 #15 Napisano 21 Kwietnia 2009 Mi się jakoś nie podoba, ale możliwe, że po przymiarce zmieniłbym zdanie. A tak z ciekawości, jak z wodoszczelnością, taka sama jak w starej Amfibii czy to nie ta sama klasa? 0 MaciejazzSzukam wskazówek do Sławy "lodówki". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #16 Napisano 21 Kwietnia 2009 Gratulacje. Moda ostatnio panuje na vodolazy ale beżowo niebieskiego w klubie nie widziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #17 Napisano 21 Kwietnia 2009 Wystarczy jedno słowo - świetny! 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #18 Napisano 22 Kwietnia 2009 A tak z ciekawości, jak z wodoszczelnością, taka sama jak w starej Amfibii czy to nie ta sama klasa? to jest całkowicie inny zegarek inny producent. wodoszczelność wynosi 10 ATM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 3 #19 Napisano 22 Kwietnia 2009 Posiadam dokładnie taka samą od ponad roku, od tego samego sprzedawcy. Gratuluje nabytku. Jaki masz numer ''limitacji'' na deklu? I jak tam u Ciebie ze świeceniem wskazówek? W mojej indeksy świeciły ok, ale wskazówki do bani. Serwis MC w Polsce wymienił mi wskazówki na prawidłowo swiecące, a przy okazji na moje życzenie ''amputował'' czerwoną częśc śmigła sekundnika.Zmień pasek. Oryginalny to jakas cerata (przynajmniej w mojej) i teleskopy na solidniejsze. Ja jestem ze swojej zadowolony. MYślę że i Ty będziesz. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #20 Napisano 22 Kwietnia 2009 Numer mojej Amfibi to 027/500, a jaki numer ma Twoja ? ciekaw jestem czy to jest prawdziwa i uczćiwa limitacja Wskazówki świecą trochę słabiej od indeksów, a co do długości świecenia jeszcze nie sprawdzałem. Pamiętam dyskusję na temat obcięcia czerwonej części sekundnika, ale mi akurat bardziej podoba się tak jak jest, przypomina mi śrubę łodzi podwodnej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #21 Napisano 22 Kwietnia 2009 GRATULACJE!Świetny zegarek i jedne z najlepszych zdjęć, jakie widziałem, prezentujące jego wdzięki! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 3 #22 Napisano 22 Kwietnia 2009 Numer mojej Amfibi to 027/500, a jaki numer ma Twoja ? (...) Pamiętam dyskusję na temat obcięcia czerwonej części sekundnika, ale mi akurat bardziej podoba się tak jak jest, przypomina mi śrubę łodzi podwodnej wink.gif laugh.gif rolleyes.gifMoja ma 029/500 Więc chyba są siostrami. Z tą limitacją to jest tak, że każda wersja różniąca sie od innej kolorem, szczegółem tarczy itp. to kolejna ''limitowana'' pięćsetka. W ten sposób limitując, wychodzi tych zegarków ładne kilka tysięcy. Szklany dekielek dostałes też? A jesli tak to z duzą dziurą (i lustrzanym logo Amfibia na szkiełku) czy z małą dziurą (brzydki) i bez loga??Ja miałem z mała dziurą, ale serwis MC dał mi bez pytania gratis dekiel z dużą dziurą. A i tak używam pełnego dekla.Ale za to pudełko na zegarek mam juz całkiem inne. Też ładne. A śruba okrętu podwodnego to nie ma dwóch łopat jak śmigło (czy sekundnik Amfibii) a 6 łopat czy nawet z 10 czasem, więc ja podobieństwa nie widzę 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbyt 2 #23 Napisano 22 Kwietnia 2009 Korba daj namiar na serwis MC w Polsce 0 Złodziejem jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #24 Napisano 22 Kwietnia 2009 Szklany dekielek dostałes też? A jesli tak to z duzą dziurą (i lustrzanym logo Amfibia na szkiełku) czy z małą dziurą (brzydki) i bez loga??Ja miałem z mała dziurą, ale serwis MC dał mi bez pytania gratis dekiel z dużą dziurą. A i tak używam pełnego dekla. Dostałem taki z dużą dziurką i logiem, ale też założyłem stalowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 3 #25 Napisano 22 Kwietnia 2009 Korba daj namiar na serwis MC w PolsceMówisz i masz, choć wystarczy poguglać Moscow ClassicSzydłowo 64-930os. Dolaszewo,ul. Kasztanowa 37tel/fax. (067) 214 30 35tel. (0) 609 550 101tel. (0) 508 233 821e-mail: [email protected] 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach