Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Robak

AMFIBIA Moscow Classic

Rekomendowane odpowiedzi

Czasami poczta potrafi mile zaskoczyć, w Czwartek kupiłem a już dzisiaj do mnie przyszedł :):D:)

post-3124-0-98516800-1331132588.jpg

post-3124-0-52406300-1331132590.jpg

post-3124-0-25978700-1331132592.jpg

post-3124-0-58465600-1331132596.jpg

post-3124-0-51971900-1331132598.jpg

post-3124-0-39251000-1331132600.jpg

post-3124-0-09563900-1331132602.jpg

post-3124-0-89068800-1331132603.jpg

post-3124-0-59798100-1331132605.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze ze swoją starszą imienniczka

post-3124-0-38064600-1331132607.jpg

chciałbym podziękować sprzedawcy 4vwmocny za bardzo miłą obsługę i szybką wysyłkę. :):D:) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na żywo musi robić piorunujące wrażenie...już na zdjęciach zabija. Gratulacje i niech cyka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sszwedo

Nooo Amfibia "pierwyj sort" :) Gratulacje , niech się nosi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratuluję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na żywo musi robić piorunujące wrażenie...

Zastanawiam się który bardziej rzuca na kolana rozmiarem Amfibia czy Aeronavigator :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo ładna... świetne zestawienie kolorystyczne (tarcza indeksy) Ta amfibia zdecydowanie mi się podoba, choć raczej nie byłęm przekonany do tych zegarków :D

Gratuluje nabytku.

???????? => ta choroba dobrze ROCKuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) nie wiedziałem , że amfibie są jeszcze dostępne :D myslałem, ze juz tylko Wodołazy :)

Gratuluje nabytku - niechaj się dobrze nosi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D nie wiedziałem , że amfibie są jeszcze dostępne :) myslałem, ze juz tylko Wodołazy :)

Miałem do wyboru :)

i zdecydowałem się na Amfibię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość areczek86
:) nie wiedziałem , że amfibie są jeszcze dostępne :D myslałem, ze juz tylko Wodołazy :)

Gratuluje nabytku - niechaj się dobrze nosi :)

przyjrzyj się zdjęciom u Mocnego, tam jest i Amfibia i Vodolaz, ale nazwa zależy chyba od koloru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zastanawiam się który bardziej rzuca na kolana rozmiarem Amfibia czy Aeronavigator :)

Aero ciut większy chyba, ale oba równie potężne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
.......tam jest i Amfibia i Vodolaz, ale nazwa zależy chyba od koloru

Czyli byłbym i tak skazany na Wodołaza.......ale coraz częściej myślę o tym kremowym z niebieskimi wskazówkami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
przyjrzyj się zdjęciom u Mocnego, tam jest i Amfibia i Vodolaz, ale nazwa zależy chyba od koloru

Nie do końca jest to prawdo. W tej wersji kolorystycznej były do wyboru Amfibia i Vodołaz. Nie wiem czy winnych wersjach zostały jeszcze amfibie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, z tego co się orientowałem z zielonymi indeksami jest tylko Vodolaz, natomiast z białymi można wyłapać jeszcze Amfibie. Kwestia gustu i upodobań... A co do zegarka, witamy w klubie :D tylko jak najszybciej po pasek...

Złodziejem jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się jakoś nie podoba, ale możliwe, że po przymiarce zmieniłbym zdanie. A tak z ciekawości, jak z wodoszczelnością, taka sama jak w starej Amfibii czy to nie ta sama klasa?

Maciejazz

Szukam wskazówek do Sławy "lodówki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad

Gratulacje. Moda ostatnio panuje na vodolazy ale beżowo niebieskiego w klubie nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy jedno słowo - świetny!

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A tak z ciekawości, jak z wodoszczelnością, taka sama jak w starej Amfibii czy to nie ta sama klasa?

to jest całkowicie inny zegarek inny producent. wodoszczelność wynosi 10 ATM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam dokładnie taka samą od ponad roku, od tego samego sprzedawcy. Gratuluje nabytku. Jaki masz numer ''limitacji'' na deklu? I jak tam u Ciebie ze świeceniem wskazówek? W mojej indeksy świeciły ok, ale wskazówki do bani. Serwis MC w Polsce wymienił mi wskazówki na prawidłowo swiecące, a przy okazji na moje życzenie ''amputował'' czerwoną częśc śmigła sekundnika.

Zmień pasek. Oryginalny to jakas cerata (przynajmniej w mojej) i teleskopy na solidniejsze. Ja jestem ze swojej zadowolony. MYślę że i Ty będziesz.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Numer mojej Amfibi to 027/500, a jaki numer ma Twoja ? ciekaw jestem czy to jest prawdziwa i uczćiwa limitacja

Wskazówki świecą trochę słabiej od indeksów, a co do długości świecenia jeszcze nie sprawdzałem.

Pamiętam dyskusję na temat obcięcia czerwonej części sekundnika, ale mi akurat bardziej podoba się tak jak jest, przypomina mi śrubę łodzi podwodnej :):D:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GRATULACJE!

Świetny zegarek i jedne z najlepszych zdjęć, jakie widziałem, prezentujące jego wdzięki!

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Numer mojej Amfibi to 027/500, a jaki numer ma Twoja ?

(...) Pamiętam dyskusję na temat obcięcia czerwonej części sekundnika, ale mi akurat bardziej podoba się tak jak jest, przypomina mi śrubę łodzi podwodnej wink.gif laugh.gif rolleyes.gif

Moja ma 029/500 :) Więc chyba są siostrami. Z tą limitacją to jest tak, że każda wersja różniąca sie od innej kolorem, szczegółem tarczy itp. to kolejna ''limitowana'' pięćsetka. W ten sposób limitując, wychodzi tych zegarków ładne kilka tysięcy.

Szklany dekielek dostałes też? A jesli tak to z duzą dziurą (i lustrzanym logo Amfibia na szkiełku) czy z małą dziurą (brzydki) i bez loga??

Ja miałem z mała dziurą, ale serwis MC dał mi bez pytania gratis dekiel z dużą dziurą. A i tak używam pełnego dekla.

Ale za to pudełko na zegarek mam juz całkiem inne. Też ładne.

A śruba okrętu podwodnego to nie ma dwóch łopat jak śmigło (czy sekundnik Amfibii) a 6 łopat czy nawet z 10 czasem, więc ja podobieństwa nie widzę ;)

post-2988-0-83752700-1331132780.jpg

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba daj namiar na serwis MC w Polsce

Złodziejem jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szklany dekielek dostałes też? A jesli tak to z duzą dziurą (i lustrzanym logo Amfibia na szkiełku) czy z małą dziurą (brzydki) i bez loga??

Ja miałem z mała dziurą, ale serwis MC dał mi bez pytania gratis dekiel z dużą dziurą. A i tak używam pełnego dekla.

Dostałem taki z dużą dziurką i logiem, ale też założyłem stalowy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Korba daj namiar na serwis MC w Polsce

Mówisz i masz, choć wystarczy poguglać

Moscow Classic

Szydłowo 64-930

os. Dolaszewo,

ul. Kasztanowa 37

tel/fax. (067) 214 30 35

tel. (0) 609 550 101

tel. (0) 508 233 821

e-mail: [email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.