Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

klapouch

Marina

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.chrono24.com/pl/search/index.ht...mp;SEARCH_MOVEM[]=2&SEARCH_PCURR=PLN&SEARCH_PMIN=5000&SEARCH_PMAX=10000&SORTORDER=1&numresults=4570

??

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marina Militare robiona przez RXW to zupełnie inna para kaloszy niz MM z Chin za 100USD. A cena 1500 eur tez specjalnie nie dziwi. O RXW jest cos na forum, ale szukac mi sie nie chce.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No oczywiście, że zupełnie inna para kaloszy! Chińska Marina Militare za 100$ to przecież ordynarna podróba, natomiast Marina Militare produkowana przez RXW jest tylko delikatnie inspirowana produktami innej firmy i z pewnością warta jest 1500 euro, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

juz śmieszniej byc nie moze

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No oczywiście, że zupełnie inna para kaloszy! Chińska Marina Militare za 100$ to przecież ordynarna podróba, natomiast Marina Militare produkowana przez RXW jest tylko delikatnie inspirowana produktami innej firmy i z pewnością warta jest 1500 euro, prawda?

Jakby Ci się chciało poszukac w necie trochę informacji o RXW, to może byś z mniejszą zapalczywością swoje poglądy wyrażał. Ja Ci ich przytaczał (tych informacji) nie będę, bo mi się nie chce. I tyle.

P.S. feleksc- dobrze mówi, dać mu wódki :)

P.S.2 Widze że słowo Marina na tym forum powoduje niezdrowy wzrost ciśnienia. Niedługo pewnie będzie zastępowane automatycznie jakimś innym. Jak ''kurde'' jest (lub było) kiedyś zastepowane ''terefere'' :)

Test: kurde KURDE kurrde ''KUrde''

Edit: Już nie działa.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie zapalczywość, to ironia. Nie będę tłumaczył różnicy, bo mi się nie chce. Generalnie zwracam uwagę, że należy przykładać równą miarę do "moralnych wątpliwości" związanych z produkowaniem zegarków o nazwie Marina Militare w Chinach i w innych częściach świata. Innymi słowy RXW nie ma moralnych wątpliwości, tak jak nie mają ich Chińczycy oraz większość ludzkości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Perrelet

Hmmm....jakoś mi się nie chce wierzyc że ta Marina od RXW jest na tyle lepsza żeby to uzasadniało róznicę w cenie 1400 baksów, zwłaszcza że wyglądają identycznie. Jeszcze raz to powiem...nie wierzę że w RXW jest werk warty dodatkowych 1400 baksów. A tak wogóle to jakieś zegarkowe kuriozum, w dwóch różnych miejscach na świecie produkują i to legalnie identyczne zegarki z taką samą nazwą......nie no coś mi tutaj śmierdzi, i to bardzo...

Wcale bym się nie zdziwił gdyby ta inna para kaloszy, jak to ktoś tutaj napisał pochodziła dokładnie z tej samej fabryki co chińska para kaloszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, chyba nie pochodzą z tej samej fabryki. RXW wygląda na zupełnie przyzwoity jakościowo wyrób, chociaż też chiński. Koledze korbie nie chciało się przytaczać informacji, ale ja mogę: http://davidsen-hommagewatch.blogspot.com/ - tutaj chyba najwięcej informacji z sensem na temat. Przy okazji pan Davidsen na innym blogu - http://davidsen-dsn.blogspot.com/ - oferował kiedyś również najnormalniejsze w świecie podróby Panerai, a na Watchuseek jest nawet temat pod tytułem "Who is Davidsen?" o tym właśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.