Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lakomov

Casio EF-305T

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku chciałbym przywitać się z wszystkimi forumowiczami i mam nadzieję że nie zagoszczę tu tylko na chwilę, oczywiście pewnie jak większość nowych użytkowników zgłaszam się do was z zapytaniem.

Rozglądam się za zegarkiem do 300 zł na bransolecie, najlepiej tytanowy. I znalazlem ten model Casio: (EF-305T)

54041.jpg

Co sądzicie o tym zegarku w takiej cenie ? Jest do kupienia za 289 zł. Czy może macie jakieś inne propozycje zegarków w podobnym stylu?

Dodatkowo pytanie, czy między zegarkami tytanowymi a stalowymi są jakieś poważne różnice użytkowe poza walorami wizualnymi no i oczywiście cena (Ten model Casio tyle że stalowy kosztuje o 120 zł mniej). Ponieważ nie jestem zamknięty na kupno zegarka stalowego, głownie chodzi o to że wizualne dużo bardziej odpowiada mi zegarek tytanowy.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kristo

Zegarek jak zegarek, jednym się spodoba, drugim pewnie nie bardzo... Ja Casio nosiłem chyba przez 10 lat, jedyna rzeczą którą przy nim zrobiłem, była wymiana (raz jedyny) baterii...

Tytan jest lżejszy i podatny na rysy. No i droższy, jak zauważyłeś. Jeśli nie musisz czuć zegarka na ręku i do tego nie przeszkadzają Ci zarysowania, jeśli z jakichś względów uważasz tytan za szlachetniejszy od stali (o 120 zł szlachetniejszy niestety ;) ), bierz tytan. Ja bym wolał jednak stal (oczywiście musiałbym wcześniej porównać oba na żywo, zdjęcie nie jest najwyższych lotów).

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.