Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Paweł Jankowski

Chronos-Art

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem o co chodzi do każdej osoby która zwraca się do mnie z jakimkolwiek zapytaniem odpowiadam i podaję nr prywatnego telefonu i Proszę o kontakt

To co mam jeszcze zrobić ?pytam Pana maze123 jeśli czymkolwiek Pana uraziłem to Bardzo Przepraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontakt telefoniczny byl jak rowniez wstepne ustalenia, w ktorych przedstawilem swoja koncepcje. Bylo rowniez potwierdzenie i zgoda, ze da sie to ogarnac. Natomiast niestety na tym sie zakonczylo. Tak jednak jak mowie, uwazam, ze moze zdarzyc sie najlepszym, szczegolnie na poczatku takiej dzialalnosci. Przeprosiny przyjete. Sprawa zamknieta. Pozdrawiam i szczerze zycze sukcesow bo projektowi goraco kibicuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również poproszę o cennik na PW...

Pozdrawiam,

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprosze cennik zegarków na Pw prosze uwzględnić regulator.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio, nie łatwiej by Wam było napisać bezpośrednio do Pawła Jankowskiego z pytaniem o cennik, zamiast co chwila temat podbijać? Widzę, że pojawiają się nowe posty, wchodzę licząc, ze jakieś nowe info sie pojawia, a tu kolejne pytanie o cennik, eh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Ten Pan. :D

Krew człowieka chce zalać. :angry:

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Święta prawda , prawie co drugi post dotyczy cennika .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie Panowie racje na stronie internetowej jest podany nr. telefonu do mnie można zadzwonić i po sprawie

Odpisuję na zapytania prosząc o telefon lub podanie nr.tel niestety przeważnie nie dzwonią to po co pytanie o ceny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pytają z ciekawości mimo ze ok 90-95 % i tak nie kupi (tak jak ja bo cena dla mnie jest nie osiągalna mimo ze chciałbym mieć zegarek Pawła). moim zdaniem można nie ma co się kryć z cena i stronie napisać ze wynosi ona od ... do ... i ze w głównej mierze zależy ona od wymagań klienta i wyglądu finalnego zegarka . skończą się pytania i niepotrzebne zaśmiecanie tego tematu

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Treevil chyba ma trochę racji. Warto abyś Pawle już określił jakieś ramy cenowe i podał je na stronie internetowej i do niej odsyłał potencjalnych klientów. To ułatwi życie i Tobie i innym którzy nękają Cie o ceny myśląc pewnie, że dostaną zegarek hand-made za 2 tys złotych. Wiekszosc nie zadzwoni bo nie wie nawet jakiego rzędu kwotą mają dysponować, więc po co dzwonić i zawracać gitarę. Jak będą mieć ramy cenowe np. 6-8tys za podstawowy naręczny zegarek to będą wiedzieć..stać mnie lub nie stać, jeśli stać to dzwonię i ustalam szczegóły, jak nie stać to odpuszczam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie tak, np. mój max budżet to 2,5 tys. Na więcej po prostu mnie nie stać bo przecież każdy z nas ma jakieś miesięczne obciązenia (kredyt, leasing, dzieci)..

niestety to nie Europa Zachodnia, chociaż tam takie hand-mady kosztują pewnie jeszcze więcej i to nieproporcjonalnie więcej do zarobków średnich.. no cóż Polska biedny kraj..

życzę mimo wszystko Panu Pawłowi dużo bogatych i zdecydowanych klientów no i zadowolenia z pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj losowanie lotto , jak trafię 6-kę to sobie kilka sztuk kupię u Pawła ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla zmiany tematu jak powstaje mało widoczny lecz dość ważny element jak sztyft do paska i klamerki

produkcjaklamraisztyft0.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.usprodukcjaklamraisztyft0.jpg

CDN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewidentnie trzeba dopracować grawer na klamerce. Po za tym trzeba........

...się napić..... ;)

Kuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest moc! Hand made jak się patrzy. Paweł powinieneś mieć na stronie galerie z procesu produkcji pokazującą ogrom i pracy i umiejętności i serca jake wkładasz w swój dzieła.

Koledzy wydaje mi się że z szacunku dla Pawła i tego co robi to nie paskudźmy tego wątku cenami, każdy może zadzwonić, powiedzieć jaką ma wizje, co chce mieć za projekt i do tego Paweł dobierze mu odpowiednią cene.

pzdr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Pawle, właśnie piję czerwone wytrawne portugalskie za Pana zdrowie! Zaiste toż to rękodzielnictwo w starym stylu szwajcarskich mistrzów..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie trafiłem szóstki :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie trafiłem szóstki :( .

To masz pecha :)

Próbuj po raz kolejny - cierpliwość się opłaca.

Dla Pana Pawła pełen szacunek - już się nie mogę doczekać własnego Chronos-arta na nadgarstku.

Jutro wyjazd na zasłużony urlop, więc i ja się napiję za zdrowie Pana Pawła, by praca nad moim Deja vu dobrze mu szła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.