Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość beo

Może ktoś mi powiedzieć ile te zegarki są warte

Rekomendowane odpowiedzi

Gość beo

Złota to jest w Warszawie chyba , jestem z Poznania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość beo

Dzieki. Jak kiedyś będę w Warszawie to się przejde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

procol, świtne przykłady wyszukujesz :-) Ostatnio widziałem kilka zegarków na Allegro (m. in. Atlantic), które fosfory maiały pociągnięte zieloną farbką - urocze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beo, Ja też jestem z Poznania. Z uslug którego zegarmistrza korzystasz?

Ja chodzę na Sienkiewicza (chyba - na Jezycach na przeciwko zajezdni tramwajowej) i bardzo jestem zadowolony. Jeżeli zlecisz tam renowację mechanizmu to moga również wysłać Ci tarczę na Zlotą do Warszawy za darmo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość beo

Byłem na Siękiewicz jak szukałem mechanizmu do Junghansa ale Doxe zaniosłem na Fredry pozatym korzystam z usług zegarmistrzów na Rosvelta ( Pan Mikołajczak ) i na Fredry ( Pan Nowicki) ale to jeśli chodzi o wiszace zegary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość beo

z tych zegarków najwiecej to mi się Enicar podoba. Właśnie niektóre zegarki jak już pisałem zabardzo nie nadają sie do noszenia ponieważ widać że to stary zegarek ( chodzi mi o styl przykładem tego jest mój atlantic ) a pozatym szkoda ich nosić. Są wyjatki niektóre zegarki maja ponadczasową linie. Niewiem ale chyba juz pisałem , ja np jak już to bedę nosił doxe ale też raczej od święta zeby jej nie zniszczyć z tego wzgledu też niechcę wydawać zadużo pieniedzy na atlantica. Bo on i tak bedzie leżał w pudełku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.