Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość simka_153

BEM-116D -1AVEF czy BEM-116L -1AVEF

Rekomendowane odpowiedzi

Gość simka_153

Witam wszystkich,

Chciałabym kupić zegarek CASIO BEM-116D -1AVEF lub BEM-116L -1AVEF. Nie wiem wiem czy warto kupic taki model. Jeśli nie to prosze o inne propozycje w podobnej cenie. Ten jest za ok 224 zł.

PozdrawiamWitam wszystkich,

Chciałabym kupić zegarek CASIO BEM-116D -1AVEF lub BEM-116L -1AVEF. Nie wiem wiem czy warto kupic taki model. Jeśli nie to prosze o inne propozycje w podobnej cenie. Ten jest za ok 224 zł.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź tuataj najpierw... Poradnik

Pozdrawiam

"Specialization is for insects" - Robert A. Heinlein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość simka_153

Już czytałam tą stronę. Interesuje mnie ten dwa modele. Bardzo mi się podobają tylko nie wiem czy od strony technicznej i jakości gra jest warta świeczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałam

Czy to ma być prezent? Czy szukasz czegoś dla siebie?

Firma solidna. Design - uniwersalny. Kolor to kwestia gustu. Dokładność bardzo dobra. Obsługa tylko przy zmianach czasu i dni miesięcy.

W PLu gwarancję masz pewną tylko przy zakupie w Zibi czyli w TimeTrend.

Istotną różnicą dla niektórych jest ciężar zegarka a stalowa bransoleta waży... z drugiej strony - można ją pomoczyć a na pasek uważać trzeba...

Na wypukłe szkiełko też trzeba będzie uważać ale bez przesady to że jest mineralne to nie znaczy, że od razu się porysuje - zależy jak się użytkuje...

No i oczywiście co parę lat wymiana bateryjki (i pewnie paska)

"Specialization is for insects" - Robert A. Heinlein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wypukłe szkiełko też trzeba będzie uważać ale bez przesady to że jest mineralne to nie znaczy, że od razu się porysuje - zależy jak się użytkuje...

Ten model nie ma wypukłego szkła.

Jeśli Ci się podoba to bierz. Tobie ma pasować i tyle.

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beside to bardzo porzadna linia z wodoszczelnoscia 5 atm. stalowe koperty zawsze.

Popatrz tez na inne beside (cala linia to raczej klasyki). na BEM-117D, BEM-118D, BEM-111D (szafirowe szklo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość simka_153

To ma być prezent. A możecie mi powiedzieć czy jeśli ten model kosztuje ok 224 zł to czymś podejrzanym jest jeśli tylko w jednym sklepie kosztuje 100 zł mniej??

Firma nazywa się tak jak inaczej 60 sek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedz się jak jest z warunkami gwarancji, kto jest gwarantem itp. Najlepiej jakby była to gwarancja respektowana przez Zibi.

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.