Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lwasikowski

Slazenger- czy to chinszczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

A na co liczysz za 25 Ł :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzilo mi o to czy wart jest swojej ceny jaki mechanizm czy mozna porownac jakosciowo chocby do Casio podastwowych modeli ( w koncu Casio jakby na to nie patrzec to tez chinszczyzna- skladany w Chinach, werki tez)

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najlepszym wypadku to jakas miyota,ale pewnie chinol.Mechanizmy casio z tego co sie orientuje sa skladane w japonii,jako na nowszych casio pisze "cased in singapore" a nie "made in singapore".Jest roznica.Za ta cene jednak wolalbym casio.

Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku?
- czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś mała firemka składająca zegarki za Wielkim Murem. Nie polecam. Jimmi ma rację, lepiej w tej cenie kupić jakieś Casio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najlepszym wypadku to jakas miyota,ale pewnie chinol.Mechanizmy casio z tego co sie orientuje sa skladane w japonii,jako na nowszych casio pisze "cased in singapore" a nie "made in singapore".Jest roznica.Za ta cene jednak wolalbym casio.

Nie jest do końca istotne gdzie, ale JAK składane. Z moich doświadczeń wynika, ze tanie modele Citizena robione w Chinach nie odbiegają jakościowo od egzemplarzy z Japonii. Wszystko zależy tylko od konkretnej fabryki.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta firma to buty robiła z tego co kojarze ;)

Ja sam odradzam. Kup cos sprawdzonego z tą cenę np. Casio ?

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ta firma to buty robiła z tego co kojarze ;)

Ja sam odradzam. Kup cos sprawdzonego z tą cenę np. Casio ?

Dokładnie, nawet chyba takie logo mieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie myslalem powaznie nad zakupem. Poprostu jestem dociekliwy a ze design zegareczka nie najgorszy dlatego pytalem czy ktos mial do czynienia z ta marka:)

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem kiedys rakiete do tenisa tej marki,wiec mialem z nia doczynienia.Rakieta fajna,ale zegarek odradzam.To jakas reklamowka pewnie,jak zegarki reebok czy adidas. (-;

Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku?
- czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odgrzeję trochę kotleta, ponieważ sam szukam kolejnego zegarka i natrafiłem na firmę Slazenger to firma Brytyjska.  

Osobiście szukam czegoś takiego jak Edox tylko to co mi się podoba to cena kosmos. Mam kilka Casio i je lubię, ale nic nie ma podobnego co mi się by podobało ewentualnie jeden model, tylko musiałbym zmienić bransoletę na kauczuk.

A to przykłady :)

https://www.apart.pl/zegarki/Edox/chronorally/5205

http://www.casio-polska.pl/casio-efr-549l-1a-p-28164.html#prettyPhoto

http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/29806/zegarek_meski_slazenger_sl.1.1205.2.06.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2016-11&utm_content=29806#29844

Chyba że są jakieś inne marki o których nie wiem, a sa podobne do tego co szukam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.