Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość zegarkiclub

Ciężki Karabin Zegarkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zegarkiclub

W CKM dali z grubej rury i dość sensacyjnie.

Proszę ocenić:

ckm%201.jpg

ckm%202.jpg

ckm%203.jpg

ckm%204.jpg

Tytuł trochę uciekł - "Sławne wskazówki", a kolory każdy może sobie dodać sam.

admin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, znów życie pokazało, że musisz mieć portfel jak balon bo inaczej to możesz sobie tylko pomarzyć. Założe się, że wielu z tych sławnych nie wie nawet jak te ich cuda działają i dlaczego tyle kosztują. Może znacie szczegóły z biografii któregoś z nich i wiecie, że po nocach dłubie w starych budzikach? Ich menedżerowie mówią "Słuchaj stary, ludzie patrzą na Ciebie i nie możesz nosić takiego dziada więc idź do jakiegoś salonu i spraw sobie coś porządnego. I tylko nie oszczędzaj bo Cię ludzie z branży wyśmieją" no i się słuchają.

P.S. Też bym chętnie słuchał z ich portfelem, ale niestety stać mnie tylko na starego Atlantica :wink:

"Pierwszy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadziejny artykuł. Christopher Walken w Pulp Fiction wcale nie grał ojca postaci granej przez Bruce`a Willisa, tylko przyjaciela rodziny :!:

gaddemit :!:

Te, autor, czy tam redaktór, ty se uwazaj i takich bzdur nie pisz, bo przyjdzie Butch i cie killim :!:

No....

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I później bedzie:

Zed is dead, baby, Zed is dead.

:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawcie chłopa w spokoju, nie jest pierwszym i ostatnim, który pisząc artykuły o zegarkach w ogóle nie wie co pisze :wink: Cieszmy się, że cokolwiek piszą od czasu do czasu na temat naszej pasji, a że robią to w taki sposób to w sumie to ich problem :)

Z pozdrowieniami

Marcin

ps. przedział cen poszczególnych marek wzięli chyba z pamiętnika tego redaktora :twisted:

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakos nie widzę aby ktoś nosił moje ulubione VC . Może to i dobrze. Snoby nie wiedzą co dobre. ;)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

"Sikor" - stare dobre określenie zegarka. Trzeba je rozpowszechnić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Snoby nie wiedzą co dobre

Mysle ze jednak wsrod snobów znajdziemy wiecej VC niż wsród przeciętnych fascynatów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Beznadziejny artykuł. Christopher Walken w Pulp Fiction wcale nie grał ojca postaci granej przez Bruce`a Willisa, tylko przyjaciela rodziny :!:

Pamiętam scenę a Pulp Fiction: Christpher Walken mówił z dużą powagą do pewnego smarkacza o tym jaki jego ojciec był godny chwały i podziwu ale najbardziej zapamiętałem to:" Ten zegarek ukrywał przed zółtkami i nosił go przez 7 lat w d*pie" :twisted: . Wtedy parsknąłem śmiechem ale teraz sobie myślę, że to.....duża była miłość do zegarków...my je przechowujemy w rotomatach a tamten gostek tak blisko siebie 8)

JURECZEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość panikuj

mnie bardzo zaciekawiła rubryka "cos dla ciebie" (str. 3):

"[jeśli jesteś] biznesmenem, który chce pokazac, że jego firma ma się dobrze -Rolex, Blancpain, Patek Philippe[..], Cyma :shock: "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego niema nic o Gagarinie i jego Polocie,…

Dziwny artykuł, pokazuje jedynie zegarki powyżej kilku tysięcy złotych (nowych Polskich) tudzież dolarów, a nie ma nic o tych naprawdę dobrych (niekoniecznie pokazujących prestiż i status firmy w giełdowej hierarchii, ale tych pokazujących, iż ktoś ma pasję i wie co dobre)… :neutral:

Ech, dzisiejsza młodzież... Zdemoralizowana, i do tego nie zna się... :cool:

Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?

Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yarx

Bez urazy panowie mężczyźni ale magazyny pokroju CKM czy Men's Health to odpowiedniki kobiecych Twój Styl czy innych Cosmopolitan. Gdzie artykuły są pisane po to by zapełnic wolne miejsce pomiędzy reklamami i zdjęciami. Nie ma sensu nawet komentować tego artykułu, błędów czy niewiedzy autora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że wysyp artykułów o zegarkach w magazynach, których grupą docelową są ludzie z zamożniejszym portfelem, nie jest przypadkowy. Po prostu dystrybutorzy realizują swój budżet marketingowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wydaje mi się, że wysyp artykułów o zegarkach w magazynach, których grupą docelową są ludzie z zamożniejszym portfelem, nie jest przypadkowy. Po prostu dystrybutorzy realizują swój budżet marketingowy.

Mnie wydaje się, że plan polega na tym, że pokazanie "wypasów"" na łapkach "gwiazd" zwiększy ogólnie sprzedaż marki, więc... dokładnie jak napisałeś :lol:

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, czyli nic tu po Poljotach z lat '60... :grin:

Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?

Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero dzisiaj odkryłem ten temat i szlag mnie trafił :!:

... rozpoczął prymat japońskiego badziewia - Seiko LCD Digital.

W moim przekonaniu już samo pominięcie tak zacnej firmy jak Seiko trąci ignoranctwem do potęgi... Ale żeby napisać coś takiego :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:

Pozdrawiam,

Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bez urazy panowie mężczyźni ale magazyny pokroju CKM czy Men's Health to odpowiedniki kobiecych Twój Styl czy innych Cosmopolitan. Gdzie artykuły są pisane po to by zapełnic wolne miejsce pomiędzy reklamami i zdjęciami. Nie ma sensu nawet komentować tego artykułu, błędów czy niewiedzy autora.

BTW - przypomniał mi się podobny w niewiedzy artykuł w LOGO. Koles napisał że prawdziwy krawat w pralni jest rozszywany przed praniem !!!

Ten człowiek chyba nigdy nie widział co siedzi w środku w krawacie (pomijam krawaty typu seven fold w których nic nie siedzi). Pomijając - jak za 10 PLN pralni opłacałoby sie rozpruwac i zszywać ponownie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.