Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

Tag Silverstone

Rekomendowane odpowiedzi

post-3565-0-76957100-1331338387.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Krzyśku - chcesz reedycję, czy pierwowzór ? Z tym pierwszym nie będzie raczej problemu :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzyśku - chcesz reedycję, czy pierwowzór ? Z tym pierwszym nie będzie raczej problemu :blink:

jakoś tak mam że nie uznaję żadnych reedycji ;) więc tylko oryginał z 74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Coś takiego znalazłem, ale że angielski u mnie słabo musisz sam poczytać:

Heuer Silverstone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rarytasik.. Ten model jest dość mocno "pożądany" przez kolekcjonerów, więc nie będzie tanio..Kilka razy widziałem NOS-y na e-bay o ile dobrze pamiętam w okolicy 2k. euro. Jeżeli chodzi o mechanizm to można powiedzieć ,że to kawał historii zegarmistrzostwa .

Zobacz tą stronę http://www.lesmala.net/jean-michel/navitimer/index2.htm (trzeba wybrać odnośnik chronomatic)

Według mnie zegarek piękny, mam nadzieje, że uda Ci się go szybko upolować .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprawdę piękny...powodzenia w poszukiwaniach ..w ogóle Heuery z tego okresu były obłędne..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w kwestii formalnej - jak z 1974 roku, to nie zaden TAG, tylko porzadny Heurer.

Wszystkie modele z tamtych czasow na werku z mikrorotorem sa bo najmniej interesujace, a niektore po prostu swietne. Serwisowanie i naprawy to jednak zdje sie zadna przyjemnosc.

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka razy widziałem NOS-y na e-bay o ile dobrze pamiętam w okolicy 2k. euro.

mam kilka PM z linkami, ale tam są po około 3k? za nie NOSki. No cóż zrobię sobie kolejny skrót w Mozilli do wyszkiwarki ebay z tym modelem, mam nadzieję ze ustrzelę takiego w miarę szybko ;)

Zaprawdę piękny...powodzenia w poszukiwaniach ..w ogóle Heuery z tego okresu były obłędne..

Widziałem kilka i wszystkie bym chciał :blink: ale ten bardzo mi wpadł w oko, dosłownie tak jak napisałeś, uważam że jest "obłędny"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no Krzysiek!

gratuluje gustu! Jest "obłędny" :blink:

"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i obleciałem dzisiaj całą silesia city center i tylko w jednym znazłem gablotkę z TAG - na moje pytanie o Silvestone, jedna z Pań zrobiła duże oczy o czym ja mówię, zapytała gościa któy tam sprzedawał. Jego odpowiedź " nie ma" i mierząc mnie wzrokiem zajął się czymś innym, nie mówiąc że mogą ściągnąć, sprowadzić itd. Kapa na całej lini, nawet nie da się przymierzyć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.