Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zielony991

G-Shock GLX-5600

Rekomendowane odpowiedzi

W podforum o G-shockach pytałem się kilka dni temu jak to jest z GLX-5600 lecz nikt na moje pytanie nie odpisał. W związku z tym założyłem nowy temat. Czy warto kupić zegarek za te 249zł? Będzie to oryginalny sprzęt??? http://allegro.pl/item967401468_nowosc_lakierowany_g_shock_glx_5600_1cr_nowy.html

Jeśli ktoś ma tą 5600-etkę to proszę, niech się wypowie. Interesuje mnie czy lakier którym jest pokryty podczas normalnego użytkowania może się zetrzeć. Bardzo lubię "świecące sie" w słońcu gadżety a kultowej 5600-etki w kolekcji jeszcze nie mam B)

GW-1400DU, GW-7900B, GLX-5600, DW-6900

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

. Czy warto kupić zegarek za te 249zł?

Jeżeli Ci się podoba

Będzie to oryginalny sprzęt??? http://allegro.pl/it...0_1cr_nowy.html

Tak

Jeśli ktoś ma tą 5600-etkę to proszę, niech się wypowie. Interesuje mnie czy lakier którym jest pokryty podczas normalnego użytkowania może się zetrzeć. Bardzo lubię "świecące sie" w słońcu gadżety a kultowej 5600-etki w kolekcji jeszcze nie mam B)

Miałem biały.

Nie wycierał się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 110010000010011001

Ten sprzedawca jest pewny a zegrek jest 100% oryginalny. Co do trwalosci to sie nie wypowiadam bo nie mialem takowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdz na watchuseek moze tam sa jakies informacje na temat wycierania sie.

Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym że ja po angielsku nie umiem dobrze czytać B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale przeciez pisze ze on jest lakierowany, a co to samochod zeby go lakieorwac ???

Ja bym takiego nie kupil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm może koperta i pasek są zrobione z jakiegoś stopu tworzywa co "świeci sie" sam w sobie i tak jak kolega Lawnowerman napisał że sie nie wyciera...fascynujące <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak samo "lakierowany jest GA-100 7AER i 8AER, mialem go na reku i wydaje mi sie, ze to nie jest lakier tylko zegarek jest wykonany z plastiku wysokiego polysku np. polerowanego. Nie odnioslem wrazenia zeby sie wytarl co najwyzej po ilus tam latach np. 10 moze sie troche zmatowic. Dodam jeszcze, ze przez ten polysk plastik sprawia wrazenie materialu niskiej jakosci, a zegarek ogolnie sprawia wrazenie tandetnego i jarmarcznego (zwlaszcza w kolorach zoltym i bialym).

Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na fotkach wszystkie wersje koolorystyczne tego modelu wyglądają jak dla mnie za***iście. Nie wiem jak to będzie w realu , nie oglądałem jeszcze tego typu zabawek na żywo. Myśle że nie będe żałował zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 110010000010011001

...wydaje mi sie, ze to nie jest lakier tylko zegarek jest wykonany z plastiku wysokiego polysku np. polerowanego...

Tez mi sie tak wydaje, bo nie sadze zeby to byla tylko powloka nalozona warstwa hmmm lakieru, gdyby jednak to byla tylko warstwa to po jakims czasie by popekala, a czy sie bedzie wycierac? mysle ze tak ale zapewne nie tak predko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja koleżanka ma taki zielony około 4 miesiące i narazie nie widać znaku zużycia, ale po dłuższym czasie zapewne zmatowieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem go ;) W poniedziałek powinien byc u mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś instrukcję do tego modelu? Przysłali zegarek ale bez polskiej instrukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coz. widze ze po ptokach. wyjatkowo odradzxam tego sprzedawcew, ale to z powodow ktore Was na ogol nie interesuja. generalnie jednak polska instrukcje ma obowiazek Ci dac bo tak nakazuje prawo. Zegarek ma wykres plywow wiec dosc trudny jest w ustawianiu. Przydalaby sie

Poza tym gwarancja niestety do wyrzucenia. Ten sprzedawca nie ma dostepu do czesci zamiennych i nic ci nie naprawi, a ta gwarancja nie jest honorowana jako oficjalna gwarancja producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.