Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Iglo

Zegarek Sector-prośba o wycenę.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Dostałem na Boże Narodzenie od wujka który pracuje w branży zegarek firmy Sector. Mam dopiero 19lat,a że ciągle mam przy sobie telefon,zegarek mi niepotrzebny. Chciałbym go sprzedać.

Jesli chodzi o krótki opis zegarka,to na cyferblacie ma piłkę nożną,pod datownikiem podpisane Andrij Shevchenko.Moze ktoś kojarzy?Szukałem na allegro i eBayu i nie mogę nigdzie takiego samego znaleźć.Jak wujek mówił,nie ma takiego w Polsce.

Czy ktos mógłby pomóc mi w wycenie? Podesłałbym na maila kilka zdjęc.

Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Duniek

lepiej wrzuć fotki na forum. Ja z chęcią zobaczę ten zegarek, akurat lubię tego piłkarza B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Panowie oceniacie?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Panowie oceniacie?;)

ani to marka jakaś super, a i zegarek sam w sobie średniej urody......może 80-100zł?

tzn ja bym tyle nie dał......nic bym nie dał - ale nie w tym rzecz - nie wykluczam, że potencjalny kupiec się znajdzie.

ja bym go nie sprzedawał jak to prezent ....

:D

:lol:

co za pomysł - godzinę sprawdzać w telefonie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrij Shevchenko to ambasador marki Sector, rozpoznawalnej na całym świecie, w przeciwieństwie do Atlantica (zaczepka ;) ), którego ambasadorem jest p. Hołowczyc, rozpoznawalny, podobnie jak i marka, której ambasadoruje, jedynie w Polsce.

Zegarek, jeśli nie jest używany, wart jest ok. 500-700zł ( za tyle można go sprzedać na E-Bay'u).

A inna sprawa, że nie grzeszy specjalnie urodą :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrij Shevchenko to ambasador marki Sector, rozpoznawalnej na całym świecie, w przeciwieństwie do Atlantica (zaczepka ;) ), którego ambasadorem jest p. Hołowczyc, rozpoznawalny, podobnie jak i marka, której ambasadoruje, jedynie w Polsce.

Zegarek, jeśli nie jest używany, wart jest ok. 500-700zł ( za tyle można go sprzedać na E-Bay'u).

A inna sprawa, że nie grzeszy specjalnie urodą :).

Też zaczepka :)

Ambasador marki, hehe... Brzmi jak "moja kosmetolog". Chłopcy od marketingu pewnie wiedzą, co robią, ale ogólnie to chyba śmieszna fucha bycie ambasadorem marki. Kiedyś Hołowczyc szybko jeździł i chwała mu za to. Teraz jest ambasadorem i jest jak Żanet Kaleta :) , która wk... wszystkich co 15 minut (na szczęście chyba juz ją zdjęli). No ale i tak mniejszy żal, niż kiedy prowadził Krzyżówkę szczęścia z gwiazdą Młynarską :)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zaczepka :)

Ambasador marki, hehe... Brzmi jak "moja kosmetolog". Chłopcy od marketingu pewnie wiedzą, co robią, ale ogólnie to chyba śmieszna fucha bycie ambasadorem marki. Kiedyś Hołowczyc szybko jeździł i chwała mu za to. Teraz jest ambasadorem i jest jak Żanet Kaleta :) , która wk... wszystkich co 15 minut (na szczęście chyba juz ją zdjęli). No ale i tak mniejszy żal, niż kiedy prowadził Krzyżówkę szczęścia z gwiazdą Młynarską :)

chronofil zapewne piszesz o tej kochanej reklamce w RMF ;):) myśmy z kumplami ją już nazwali

polecam Żanetka ZRYTA
:) :)

a co do samego tematu to kolego Iglo pobadaj poniżej w zakończonych aukcjach może znajdziesz coś podobnego

http://www.allegro.pl/search.php?buy=0&category=19732&closed=1&search_type=1&sg=0&exclude=&order=t&price_from=&price_to=&st=gtext&string=sector&fb=1

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerowałbym jednak sprzedaż poprzez E-Bay. U nas to nie jest, w przeciwieństwie do tzw. Zachodu, zbyt popularna i doceniana marka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.