Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ZaiT

Zegarek dla grafika komputerowego do 400 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam zegarka do 400 zł dla grafika komputerowego wiek 25 lat.

Zegarek analogowy, na pasku, kolorystyka czarna.

Ważne zeby nie byl za cięzki.

Podobaja mi sie G shocki wstępnie, jestem rowniez otwarty na inne zegarki.

Jakie sa wasze pomysły dla takiej osoby?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.google.pl paluszki już bolą od pracy grafika komputerowego? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okolo 2 tygodnie przegladam neta. Ciągle dowiaduje sie cos nowego i zmieniam upodobania, dlatego szukam jeszcze innych propozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Duniek

EF509L-1AV ; śmiało mogę polecić, mega wygodny pasek.

post-0-0-95124200-1331557948.jpg

mała rada.

w twoim przypadku dobierałbym zegarek do ubioru

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzaj pracy w jego przypadku, może sugerować, że nie powinien być to na przykład automat. Siedzący tryb życia, nie wpływa zbyt dobrze na kondycje automatów, chyba że ma się rotomat, albo czas i chęć po pracy by zadbać o jego nakręcenie... Kolega powinien szukać bardziej wśród kwarców. Nie za bardzo tylko rozumiem po co ma być to G-Shock, skoro ryzyko urazu zegarka podczas pracy jest bliski zeru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla grafika ? Tylko Doxa grafic :)

grafic1.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla grafika ? Tylko Doxa grafic :)

grafic1.jpg

:) lipa

Jesli chodzi o ubiór to czesto jakis jeans bluza ciemna koszulka z nie spotykanym nadrukiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 110010000010011001

Tez jestem grafikiem komputerowym ale nie zawodowym :) Czesto ludzie kupujacy zegarki z tej serii chca sie przez to po prostu wyrazic. haha a jak cos grafikowi nie wychodzi to tez czesto moze uderza reka w stol ze zlosci :)

Za 400 zl to nie wiele jest do wyboru z analogowych G, jakbys zwiekszyl wydatek to wtedy juz cos bys wybral.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jestem grafikiem komputerowym, ale wydaje mi się, że jest to zajecie wymagajace jakiegoś potencjału twórczego. sam jestem (byłem) pisarzem. kiedyś ( 2-3 lata temu) strzeliłem sobie kwarcowego movado (czarny i lekki, nieduży i niewysoki). kosztował mnie 500 zł (z tym, że wtedy dolar chodził po 2 zł). jego oniryczny wygląd utwierdzał mnie w przekonaniu, że jest to zegarek dla osoby wyjątkowej i artystycznie usposobionej.

ps. tego movado już nie mam. nabrałem nieodpartego wrażenia, że jest zbyt kobiecy. przestałem też pisać książki i zostałem prawnikiem. skończyło się głodowanie (hiperbola). kupiłem inny(e) zegarek(ki).

pps. movado (taki charakterystyczny, jak z serii museum) to naprawdę fajny zegarek. ostatnio napadło mnie, żeby jeszcze raz taki kupić.

ppps. nie polecam go (movado) jakoś szczególnie. warto (chyba - tak myślę) przynajmniej rzucić okiem.

sprawdziłem ceny. nie mieści się (movado) w założonym budżecie. tu jednak chyba nikogo specjalnie to nie interesuje. to i ja nie będę się przejmował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy za mało danych. Napisz czy zajmujesz się grafiką 2D czy 3D, wektor czy raster, do druku czy na monitor.

Sorki ale nie mogłem się powstrzymać :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to Casio MTD-1054-1AVEF będzie świetnym modelem,niezależnie od tego czy jesteś grafikiem komputerowym czy nie ( chociaz rzeczywiście nie polecałbym w tym przypadku automatu) ten model casio jest cały czarny z ładnym skórzanym paskiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróć uwagę, że G są dość grube (odstające od ręki), a to jest średnio wygodne przy codziennej pracy (z myszką :) )

Może taki Citek?

IMGP1878.jpg

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro g-shock to może ten:

GS-1001-1A.jpg

GS1001-1A

Na ebayu za 135 USD, ale może uda Ci się wyrwać taniej w aukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udalo sie po przemysleniach kupielm Gshock AWG 101.

Nosze juz kilka dni i jest wypas wogole go nie czuć, troche odstaje ale to w niczym nie przeszkadza juz sie przyzwyczailem.

Co do pracy nosze go caly dzien od rana do wieczora i nawet pomaga bez niego łyso sie pracuje :P.

A i zegarek zobowiązuje, zegarek dla aktywnych trzeba byc bardziej aktywnym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.