Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Robert Gawryluk

Odznaka Klubowa.

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyślmy o Klubowym Znaczku. Takim, który można wpiąc w klapę marynarki. Można również byłoby go kategoryzowac. Np. odznaka: brązowa, srebrna, złota..., a może za specjalne zasługi dla klubu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważasz, że zasłużyłeś na odznakę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

A to tak żebyśmy się mogli rozpoznać w tłumie i jakby co to łatwiej nam było pokonać wrogów??

Z resztą, dlaczego piszesz o tym w dziale stowarzyszenia??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z resztą, dlaczego piszesz o tym w dziale stowarzyszenia??

może myśli, że to Loża masońska... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

Także sam widzisz Robercie, trochę bez sensu, ale nie powiem że jakieś klubowe gadżety by się nie przydały <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może myśli, że to Loża masońska... <_<

Ja nie myślę! Ja jestem pewien!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

jest znacznie gorzej <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Także sam widzisz Robercie, trochę bez sensu, ale nie powiem że jakieś klubowe gadżety by się nie przydały <_<

Jeżeli to jest bez sensu to wytłumacz mi proszę, dlaczego w takim razie klubowicze z niekłamaną pasją tworzą logo na klubowym zegarku Stowa? bez sensu. Miyoty bez logo też chodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiecie co ? Popieram ! Fajnie było by się wyróżnić i takim delikatnym akcentem zaznaczyć Naszą społeczność! Ja jestem ZA !

Taki delikatny mały znaczek do klapy, spinka do krawatu albo spinki do mankietów ? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiecie co ? Popieram ! Fajnie było by się wyróżnić i takim delikatnym akcentem zaznaczyć Naszą społeczność! Ja jestem ZA !

Taki delikatny mały znaczek do klapy, spinka do krawatu albo spinki do mankietów ? <_<

Przynajmniej jeden mnie popiera. Dzięki!!! Lestaf! Nie traktuj proszę tego mojego pomysła zbyt personalnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie tez pomysl nie jest niedorzeczny. Uwazam ze ladny, dyskretny znaczek do klapy marynarki, to mily gadzet. Mozna go spokojnie przy obecnych cenach zrobic nawet ze zlota. Cena nie powinna zabijac.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

ale to nie chodzi o pomysł, a o formę. Chodzi Ci o takie plastikowe plakietki do przypięcia jakie teraz noszą 13-latki?? :)

Tak jak mówiłem, gadżety z logiem owszem, czemu nie, ale żeby to jakoś poważnie wyglądało <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to nie chodzi o pomysł, a o formę. Chodzi Ci o takie plastikowe plakietki do przypięcia jakie teraz noszą 13-latki?? :)

Tak jak mówiłem, gadżety z logiem owszem, czemu nie, ale żeby to jakoś poważnie wyglądało <_<

Spójrz proszę na mój profil. Ja za stary na plastiki jestem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w przyszłym roku wprowadzimy ordery orła klubowego za zasługi <_<

Moim zdaniem średni pomysł.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym kategoryzowaniem to rzeczywiście przesadziłem. Ale jakiś mały, okrągły znaczek np. z brązu nawiązującego kolorem do niniejszej strony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf! Nie traktuj proszę tego mojego pomysła zbyt personalnie!

że co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zasłużyłeś? Może się mylę, ale zaczynanie swojej przygody na forum pytaniem o odznakę jest dosyć oryginalne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zasłużyłeś? Może się mylę, ale zaczynanie swojej przygody na forum pytaniem o odznakę jest dosyć oryginalne...

Ale spójrz wyżej, gdzie napisałem, że z kategoryzowaniem kolorów i zasług przesadziłem. Chodzi mi o zwykły, ładny znaczek. To dla Ciebie nowośc jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eejj no, wiadomo ze chodzi o ELEGANCKI znaczek a nie badziewna plakietka odpustowa w stylu Zioło dla wszystkich czy coś ... ja to Tak widzę : mały złoty lub z brązu znaczek nie duzy dyskretny ale odznaczająca się kształtem <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale spójrz wyżej, gdzie napisałem, że z kategoryzowaniem kolorów i zasług przesadziłem. Chodzi mi o zwykły, ładny znaczek. To dla Ciebie nowośc jest?

Wspomniałeś coś o zasługach dla klubu zdaje się... No ale dobra, jak chcesz mieć odznakę to ja się nie wtrącam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

źle to ujął ... nie odznaka ... nie order ni medal, chodzi o pokazanie z czym kim się utożsamiasz na codzień<_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek na ręce nie wystarczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

źle to ujął ... nie odznaka ... nie order ni medal, chodzi o pokazanie z czym kim się utożsamiasz na codzień:)

No właśnie. Myślałem o piwie i o du...ch i się zagalopowałem! <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.