Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Paweł 23

ile może kosztować i czy to orginał ?

Rekomendowane odpowiedzi

nabyłem jakiś czas temu zegarek i jestem ciekawy czy jest to oryginał czy podróbka i ile może kosztować. Osobiście bardzo mi sie podoba B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nabyłem jakiś czas temu zegarek i jestem ciekawy czy jest to oryginał czy podróbka i ile może kosztować. Osobiście bardzo mi sie podoba B)

skoro nabyłeś to pewnie wiesz ile kosztował, skoro pytasz to pewnie podróbka, skoro Ci się podoba to nic tylko nosić i się cieszyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro go jakiś czas temu nabyłeś, to wiesz ile może kosztować i czy to podróba także, bo........ wiesz ile zapłaciłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzą te zdjęcia na linku?

zegarek kupiłem na giełdzie, widać że używany, nie znam jego pochodzenia, interesuje mnie cena takiego zegarka tylko dla wlasnej satysfakcji.

Jeżeli są tu ludzie którzy lubieją - (to pewnie malo powiedziane) zegarki, to lubią się dzielić informacją na ich temat.

jeżeli ktoś ma jakieś przemyślenia co do ceny takiego zegarka - miło będzie mi je przeczytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzą te zdjęcia na linku?

zegarek kupiłem na giełdzie, widać że używany, nie znam jego pochodzenia, interesuje mnie cena takiego zegarka tylko dla wlasnej satysfakcji.

Jeżeli są tu ludzie którzy lubieją - (to pewnie malo powiedziane) zegarki, to lubią się dzielić informacją na ich temat.

jeżeli ktoś ma jakieś przemyślenia co do ceny takiego zegarka - miło będzie mi je przeczytać.

Chyba napisałem ile jest wart - 0,00 zł to jest tandetna podróba !! Sprzedaż podrób jest nielegalna.

Najlepiej jak wyrzucisz to do kosza - wtedy będziesz miał przynajmniej czyste sumienie B)

P.S

I nie nazywaj mnie bartuś B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cene podałeś - dzięki

powiedz bo nadal nie wiem które pytanie było głupie z mojej strony?

Twoje PS:

P.S

Pomyśl zanim zadasz głupie pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podróbka, dziurbillon, kosz na śmieci - ok

a ile jest wart oryginał, wyobrażamy sobie teraz taki zegarek zupełnie prawdziwy, ile taka prawda kosztuje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cene podałeś - dzięki

powiedz bo nadal nie wiem które pytanie było głupie z mojej strony?

Twoje PS:

P.S

Pomyśl zanim zadasz głupie pytanie.

np. "ile może kosztować " - skoro go kupiłeś to chyba wierz ile może kosztować B).

Pomijam już pytanie o oryginalność - następnym razem użyj google B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podróbka, dziurbillon, kosz na śmieci - ok

a ile jest wart oryginał, wyobrażamy sobie teraz taki zegarek zupełnie prawdziwy, ile taka prawda kosztuje ?

Tourbillony FM takie podstawowe kosztują ponad 250 - 300 tyś ale wiadomo że są droższe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

google uzywałem - może nieporadnie, nie wiem.

co do pytania ile moze kosztowac i oryginalnosci zarazem, - widocznie mnie nie zrozumialeś.

byłem ciekaw ceny orginału od osoby ktora sie na tym zna a nie np. ceny jaka sobie zyczy złodziej - przykladowo.

co do forum to własnie google mi je wskzało - no ale widze tutaj to moga rozmawiać ludzie tylko o wykształceniu wyzszym na temat zegarków B)

no w porządku:)

ale mimo ze troszke tu cfaniaka do mnie zgrywasz to wielkie dzieki za ten kosz na smieci itd. za to naprawde Dzięki i licze na twoją poprawność w tych słowach.

własnie tego oczekiwałem - opini kogoś kto się zna B)

Pozdrawiam

zegarki to ciekawe rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgrywam żadnego cwaniaka tylko na tym forum nienawidzi się podrób B), a że takie pytania jak twoje padają codziennie to można się już załamać B)

Pamiętaj - nie ma okazji. Drogie zegarki zawsze trzymają wartość i posiadają papiery i pudełko itd..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrozumiałem:) popieram "Was"

ale swoją drogą to, zdjęcia tego nie oddają pewnie, ale nawet taka podróba to respekt jak to działa, jak wygląda.

Dzięki jeszcze raz, że w ogóle na te załamujące pytanie dostałem odpowiedź

pozdro B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.