Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 110010000010011001

Instrukcje obslugi w jezyku polskim

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś będzie potrzebował instrukcji do  casio LCW-M100DSE-1AER moduł 5161 będę ją miał bo kupiłem zegarek

Można pisać na [email protected]

Pozdrawiam

Edytowane przez wulisu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM WSZYSKICH NA FORUM

Poszukuję instrukcji PL do zegarka SGW-400H, moduł 5176. Zegarek dostałem od ojca, który go nie używał i leżał tylko w szychladzie. Niestety instrukcji po polsku nie mogę znaleść ani w domu, ani w internecie. Zegarek ma kilka ciekawych funkcji ale nie mogę ich za bardzo uruchomić np. kalibracja barometru. Może znajdzie się ktoś życzliwy i udostępni instrukcję po polsku do tego modelu. Mój email [email protected]

Z góry wielkie dzięki

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie

Instrukcję udało mi się znaleść i już sie cieszyłem ale przez chwile :( Niestety na plik pdf jest założone hasło. Instrukcję znalazłem na stronie http://www.daymon.eu/instrukcja/casio/. Jak zdobyć hasło też nie mam pojęcia. Może ktoś na forum wie na ten temam coś więcej. Nie sądziłem, że bedzie z tym taki problem. Polityka firmy ZIBI odnośnie instrukcji dziwna, wręcz niezrozumiała. Zapewne chodzi o kase, po co kupować na ebay zagarek na 200 zł jak można kupić od ZIBI za 350, a oni dadzą ci instrukcję PL. Bez sensu. Takie rzeczy powinny być ogólnie dostępne. Ostatnio sciągałem instrukcję do TV Samsunga i tam nie ma problemu. Są we wszystkich językach świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracam się również do posiadaczy zegarka Casio SGW-400. Może ktoś z forum na taki zegarek i mógłby podesłać skan instrukcji. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie,

Nie chce zakładać nowego tematu więc napisze w tym. Moze znajdzie się ktoś pomocny :)

Kupiłem Casio MUDMAN G9300 / moduł 3261 ale nie mam do niego polskiej instrukcji..

Czy ktoś byłby na tyle dobry by się nią podzielić?

W sumie znalazłem niestety angielska, oraz polską, ale jest zabezpieczona hasłem, a złamanie tego zajmie chyba wieki :/

Kolega z forum, pisał, że posiada instrukcje PL do G-9300 , ale post z przed dwóch lat, tak że pewnie to już nie aktualne..

Bardzo prosze o pomoc, osoby które takową instrukcje w języku polskim posiadają..

Co do zegarka jest super :)

Z góry dziękuje,

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam instrukcji po polsku do Prg-40 (moduł 2271) z mojej strony mogę zaoferować instrukcjie do gs-1100(modul 4777), pisać na adres [email protected] thx

Edytowane przez alex363

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję instrukcji po polsku do Casio EQW- A 1000 Moduł 5142

Dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż to za jaja z tymi instrukcjami po polsku ?! Interesuje mnie takowa do GW M850 (moduł nr 3155) i jako, że jestem świeży w tym temacie to nie mogę się nadziwić panującej tu rzeczywistości, takie cuda to chyba tylko w tooskolandzie :o Jak ktoś ma i może to niech podrzuci, z góry uprzejmie dziękuję i pozdrawiam :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Czy jakiś dobrodziej mógłby podzielić się instrukcją obsługi do modelu DW-9052 (moduł 1659) w języku polskim? 

Z góry dziękuję

Edytowane przez kaznodzieja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Szukalem ale bezskutecznie instrukcji do GW-3000BD modul 5121 PL.

Jesli ktos posiada to bardzo prosze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielka prośbą. Zakupiłem Frogmana, moduł 3184, i potrzebuję polskiej instrukcji, bo za nic w świecia nie przebrnę przez te japońskie krzaczki. Z góry dziękuję.

Wysłałem z M8 Pro by Tapatalk Pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Poszukuje polskiej instrukcji do Casio Edifice EQW-M1100, moduł 5122. Będę bardzo wdzięczny za udostępnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypierdykał się link do modułu 5060, dałby radę ktoś wrzucić nową linę, lub przesłać pobrany pdf na maila. Dzieki z góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ...poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do zegarka casio EMA - 100 - 1AVEF modul 5299

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Poszukuję instrukcji po polsku do CASIO GW 3500 BD MODUŁ 5173. Jesli ktoś posiada będę wdzięczny za pomoc.

Ja również znalazłem strone www.daymon.eu z instrukcjami ale nie wiem rownież jak zdobyć hasło do pliku. Czy mógłby ktoś mi podpowiedziec jak to zrobić?

Z góry dziękuję.

Nie wiem, czy autor tego postu otrzymał pomoc ale ja też potrzebuję takiej instrukcji w ojczystym języku - GW 3500 - moduł 5173

Jest PDF na stronce daymontrade ale brakuje hasła..

Pomożecie?

Życzliwego forumowicza proszę o PW :).

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Rowniez poszukuje tej instrukcji.

Czy ktos komus odpisal na PW?

Nie wiem, czy autor tego postu otrzymał pomoc ale ja też potrzebuję takiej instrukcji w ojczystym języku - GW 3500 - moduł 5173

Jest PDF na stronce daymontrade ale brakuje hasła..

Pomożecie?

Życzliwego forumowicza proszę o PW :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zakupilem edifice ef 539 w sklepie i nie posiadsa polskiej instrukcji y to normalne ? Posiada ktos polska? Moze ktos by mi chociaz wyjasnil do czego sluza te opcje jak z nich korzyatac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi