Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ellyah

oozoo - co sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio byłam w Niemczech i bardzo mi się spodobały, nawet (a w zasadzie zwłaszcza) męskie wzory. A Wy ,co sądzicie? Warto w to zainwestować? Niestety nie ma ich w Polsce ;)

home-image.jpg

oozoo1.jpg

oozoo.jpg

oozoo2.jpg

OS09.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...

Odkopać bliżej nieznaną markę i post sprzed półtora roku, po to żeby zareklamować sklep online...?

Hmm.........

:)

Moderator...?

PS - a swoją drogą, Panowie - JAK WAM NIE WSTYD???

Kobieta w maju założyła wątek, a do października następnego roku nikt się nie odezwał!?

MNIE TU JESZCZE NIE BYŁO! Ale przez was mamy tak mało kobiet na forum.. :)

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem... dlaczego taka rekacja na mojego posta? ja też szukałam ich w polsce, spodobały mi sie w jedym z butików w amsterdamie, ale żal było mi kasy... szukałam o nich opinii i znalazłam tego posta. nie rozumiem Twojego problemu :) chyba forum jest poto żeby sobie doradzać! czyż nie?! poza tym co to za akcja z tym "Panowie"? ja żadym Panem sie nie czuję, co najwyżej Panią. Pozdrawiam wszystkich, dla których forum to wymiana info i porad...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.