Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

publisher

Ankieta nr 2 - wybór zegarka rosyjskiego

Wybieram zegarek podforumowy  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Jimi Ty to potrafisz wstrząsnąć tematem <_< Nie znałam Cię od tej strony :o hihi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że wam pomogę, nie obrażam się ani nie złoszczę.

Szafir, antyrefleks i PVD nie wchodzą w rachubę- sam szafir to koszt 300zł może więcej i tego nie przeskoczymy.

Teraz mam prośbę do Dj SamerA o wykonanie kilku projektów Strzały (zdjęcia podrzucę na PW).

Możemy zmienić klor wskazówek małych na czerwone, indeksy, napis cyrylicą, w sumie to cały custom tarczy zrobić.

Ja przedstawię te projekty PE i zobaczymy jaka będzie odpowiedź, znajac PE jeszcze reklamowali by nasz zegarek że wykonali go specjalnie dla nas to już kwestia dogadania się. Jeżeli chodzi o przychylność PE to jak najbardziej kibicują nam w tym projekcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że wam pomogę, nie obrażam się ani nie złoszczę.

Szafir, antyrefleks i PVD nie wchodzą w rachubę- sam szafir to koszt 300zł może więcej i tego nie przeskoczymy.

Teraz mam prośbę do Dj SamerA o wykonanie kilku projektów Strzały (zdjęcia podrzucę na PW).

Możemy zmienić klor wskazówek małych na czerwone, indeksy, napis cyrylicą, w sumie to cały custom tarczy zrobić.

Ja przedstawię te projekty PE i zobaczymy jaka będzie odpowiedź, znajac PE jeszcze reklamowali by nasz zegarek że wykonali go specjalnie dla nas to już kwestia dogadania się. Jeżeli chodzi o przychylność PE to jak najbardziej kibicują nam w tym projekcie.

Nie ma sprawy <_< Jak tylko Ty i inni mi powiedzą, jak widzicie swoje projekty, to je wykonam bez żadnych trudności :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to właśnie chciałem usłyszeć !!!! :o

Skupmy się chwilowo na streli.

Ja będę próbował w next tygodniu do MC pisać dzwonić depesze wysyłać ... w tym widzę nie ma szans <_< wakacje.

Sklecimy coś i będzie geet ...

Odnośnie projektu ... wpadłem na pomysł/niedorzeczność żeby przez prawą strone tarczy od góry na dół biegły 2 pasy. biało czerwony. tak ciut nie symetrycznie a łączyć je będzie obrócona o 45 st. szachownica .... wiem debilny projekt ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą moglibyśmy dogadać się z PE o wrzucenie naszego projektu do CHRONOSA jeżeli wybór padnie na strzałe <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekty Streli zrobię wstępnie i wrzucę tutaj, ale dopiero jutro, OK? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ...

Pomimo że w MC Wakacje pełną gębą dostałem informacje ... jak dla mnie Genialne :

Ceny już przeliczyłem na Brutto

1. Zastosowanie szkiełka szafirowego - 122 zł - Czekam na odpowiedź odnośnie antyrefleksu

2. Przerobienie tylnej pokrywki - 73 zł Jest możliwość wykonania wygrawerowanego nicku forumowicza

3. Wykonanie koperty w czarnym kolorze - 73 zł

4. Przy zamówieniu 50szt. cena za sztukę wynosi 683,20 zł łącznie z rabatem.

Cena zawiera:

Zegarek - 1szt (łącznie z przerobieniem tarczy, pozostałe przeróbki będą naliczane osobno)

Pasek skórzany - 1szt

Pudełko drewniane - 1szt

Certyfikat - 1szt

Serwis jest w Polsce wiec w razie jakiś problemów, naprawa będzie wykonywana w Polsce. Gwarancja 2 lata.

DODATKOWO:

Indexy na tarcze maja efekt wypukłości ponieważ są podwójnie drukowane.

Farba - szwajcarska superluminowa bardzo wysokiej jakości.

Aby koszt nie był zbyt wysoki proponujemy wykonać logo jako nalepkę.

Wygląda to bardzo ładnie

Czas realizacji 30-90 dni od momentu potwierdzenia zamówienia.

Zaliczka - 50%

No jak dla mnie BOMBA !

Oczywiście mowa o Moscow Classic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logo jako nalepka? Brzmi mocno średnio...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logo jako nalepka? Brzmi mocno średnio...

Logo... mieli na myśli mi się wydaje szachownicę...

Cieszy mnie szafir w przystępnej cenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacja- gdzie znajduje sie serwis w Polsce?

Nigdy nalepki już lepiej dołożyć te 20-50 zł i zrobić nakładany!

Jimi działasz oj działasz :lol:

Jak tylko będą gotowe projekty strzały też postaram się o info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To 683 zł to w wersji bez szafiru jak rozumiem. Przerobienie tylnej pokrywki - tzn jeżeli bym chciał coś innego niż będzie w naszym projekcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To 683 zł to w wersji bez szafiru jak rozumiem. Przerobienie tylnej pokrywki - tzn jeżeli bym chciał coś innego niż będzie w naszym projekcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego wynika że tak. Full wypas czarny z szafirem itd itp wychodzi 980 zeta okolo

Chodzi im o dekliel z grawerem logo limitacja nikiem ewentualnie itd...

A co do nalepki ... ja tam tez wole dołożyć i mieć ładny porządny zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka, że pisałam na następny dzień jak obiecałam. Miałam po drodze problem, który nadal nie został rozwiązany, ale nie będę Wam truć o tym :lol:

OK, na razie zrobiłam 1 projekt Streli, czekam na propozycje, może coś jeszcze zrobię innego.

Oto projekt 1:

1-1.jpg

A oto oryginał dla porównania, co zostało zmienione itp.

projekt.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno mnie nie było, patrze sporo nowości :lol:

Co do ceny to mi jak najbardziej odpowiada, zwłaszcza, że głosowałem przedział do 600zł.

Tutaj projekt odemnie:

post-29183-0-94647400-1331586748.jpg

Niestety bez szachownicy, ale może dekiel to dobre miejsce dla niej?

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obrócona szachownica rombem - emblemat nie lotniczy, tylko wojsk pancernych PRL.

Chyba nie doczytałeś... Szachownica obrócona o 45 stopni była stosowana przede wszystkim w lotnictwie, a dopiero później na polskich pojazdach pancernych :lol:

P.S. Nie rozumiem dlaczego polska firma Moscow Classic w ROSYJSKICH I RADZIECKICH?

W takim razie ja nie rozumiem skąd u Ciebie taki wniosek? :P

-------------------------------------------------------------------

Tutaj projekt odemnie:

post-30933-0-65601700-1331586777.jpg

Moim zdaniem brak małych kreseczek przy dużych indeksach pozbawi możliwość ustawienia dokładnej godziny, tak samo odczytywanie będzie mało precyzyjne.

Co do szachownicy. Ona jest najważniejsza w tym zegarku, dlatego chcąc nie chcąc musi być widoczna, a na deklu to raczej kiepski pomysł :)

Tym bardziej, że co poniektórzy chcą go przeszklić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno mnie nie było, patrze sporo nowości :lol:

Co do ceny to mi jak najbardziej odpowiada, zwłaszcza, że głosowałem przedział do 600zł.

Tutaj projekt odemnie:

post-26986-0-03377900-1331586779.jpg

A gdzie zgubiłeś indeksy minutowe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Te indeksy minutowe to racja ... lepiej wygląda z nimi. a poza tym lepiej będzie odczytać godzinę. W Moim Aviatorze znakomicie odczytuje się godziny i minuty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@whb, DjSamerA - to tylko projekt :lol: Brak indeksow minutowych był celowy, w sumie w lotniku troche nie na miejscu, ale jak proponujemy i projektujemy to pokazałem swoją wersje, miała być surowa, tak jak zegarek dla pilotów, ale faktycznie brak indeksów minutowych może spowodować nieprecyzyjne odczytanie/nastawienie czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(..) ale faktycznie brak indeksów minutowych może spowodować nieprecyzyjne odczytanie/nastawienie czasu.

O to właśnie mi chodzi. Może to potem się stać uciążliwe, a wręcz denerwujące... Lotnik ma być czytelny, z dużymi indeksami i precyzyjnymi kreseczkami od minutek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ... my wiemy że projekt :) Tylko wiecie co ... ja nie mam koncepcji na Strele :/ Jak przemodelować tarcze.

Tyle tam nadziubane że nie da sie nic wsadzić poza szachownica

Zadnego limited edytion czy coś :P kolor może tarczy inny ?

Wskazówki inne ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to właśnie mi chodzi. Może to potem się stać uciążliwe, a wręcz denerwujące... Lotnik ma być czytelny, z dużymi indeksami i precyzyjnymi kreseczkami od minutek :)

A więc mój błąd, fantazja poniosła, wybaczcie :P

Co do Strzałki, to mam podobne zdanie co Jimi, tzn. podobnie to widze. Jedyna zmiana to szachownicam (mała) i ewentualnie kolor wskazówek/tarczy. Chociaż to moje takie małe spostrzezenia, bo na strzałke nie będzie mnie i tak stać... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.