Jedrek. 0 #1 Napisano 12 Czerwca 2010 Mam prośbę. Chodzi o to że nie wiem jakie są wartości do ustawienia dla polski (strefa czasowa+długość geograficzna). Czytałem instrukcje i mam duży mętlik w głowie.Z góry dziękuje za odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #2 Napisano 12 Czerwca 2010 Mam prośbę. Chodzi o to że nie wiem jakie są wartości do ustawienia dla polski (strefa czasowa+długość geograficzna). Czytałem instrukcje i mam duży mętlik w głowie.Z góry dziękuje za odpowiedź Strefa czasowa UTC+2 lato (UTC+1 zima), długość geograficzną weź z GPS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1TomTom1 0 #3 Napisano 12 Czerwca 2010 długość geograficzna 140st. INT 5:20 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #4 Napisano 12 Czerwca 2010 długość geograficzna 140st. INT 5:20 A czy to nie są wartości dla Tokyo ? Ja bym ustawił dla Hamburga: 10 st. E, INT 4:50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #5 Napisano 12 Czerwca 2010 Mam prośbę. Chodzi o to że nie wiem jakie są wartości do ustawienia dla polski (strefa czasowa+długość geograficzna). Czytałem instrukcje i mam duży mętlik w głowie.Z góry dziękuje za odpowiedź Dla Polski ustaw: UTC differential (+1) i włącz DST pozostałe parametry tj. Longitude (między 14 i 24 stopnie dług. geogr E) i Lunitidal interval w zależności od miasta w którym przebywasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1TomTom1 0 #6 Napisano 12 Czerwca 2010 A czy to nie są wartości dla Tokyo ?zgadza się, chyba się trochę zagalopowałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek. 0 #7 Napisano 13 Czerwca 2010 już ustawione. +1 , 21 stopni, ale nie mam pojęcia jaki interwał, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Dziekuje wszystkim za odpowiedź Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach