Maro66 63 #1 Napisano 16 Czerwca 2010 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #2 Napisano 16 Czerwca 2010 No i to, co Monstery lubią najbardziej (poza nurkowaniem oczywiście) 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #3 Napisano 16 Czerwca 2010 Piękne zdjęcia no i zegarek .Co to za pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #4 Napisano 16 Czerwca 2010 Dzięki!Pasek od Timexa za 30 zł 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5 Napisano 16 Czerwca 2010 Fajne fotki, zwłaszcza 12 i 14. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #6 Napisano 16 Czerwca 2010 Dzięki, mnie też te dwie się podobają. Tak mnie tknęło, żeby go tam postawić i cyknąć fotek kilka. Już wracałem z sesji monsterkowej. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #7 Napisano 16 Czerwca 2010 Zdjęcia potwierdzają banalną prawdę,że Monster znakomicie prezentuje się na łonie natury... Piękny zegarek-choć kolor tarczy czarny,a nie pomarańczowy Zdjęcia też fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #8 Napisano 16 Czerwca 2010 O pomarańczowym też myślę 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 110010000010011001 #9 Napisano 17 Czerwca 2010 Zdjecia profesjonalne Gratuluje"Czarny potwor" pieknie sie prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10 Napisano 17 Czerwca 2010 Sikorek jak i fotki bardzo fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #11 Napisano 17 Czerwca 2010 Dziękuję, cieszy mnie, że się Wam podobają 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #12 Napisano 21 Czerwca 2010 Fajne foto,mi się te na łonie natury podobają. 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubasek 0 #13 Napisano 21 Czerwca 2010 Super maszynka i zdjęcia zajebiaszcze 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #14 Napisano 22 Czerwca 2010 Dzięki! Cieszą mnie bardzo przychylne opinie i motywują do robienia następnych fotek. Może znajdę czas w przyszłym tygodniu 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #15 Napisano 29 Czerwca 2010 Dzisiaj Monsterek odwiedził Łańcut 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #16 Napisano 29 Czerwca 2010 Fajne zdjęcia i oczywiście bohater tychże super... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #17 Napisano 29 Czerwca 2010 Fajne to mało powiedziane - gratuluję zmysłu i sprzętu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #18 Napisano 30 Czerwca 2010 Dzięki 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lwasikowski 0 #19 Napisano 30 Czerwca 2010 Widzę że dobrze się nosi:) 0 Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #20 Napisano 30 Czerwca 2010 Nie da się ukryć 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #21 Napisano 4 Lipca 2010 Monsterek przejazdem przez Sanok 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #22 Napisano 4 Lipca 2010 Przez Sanok jechał na czołgu...? Kolejny raz potwierdza się prawda, że ten zegarek jest stworzony do fotografowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #23 Napisano 4 Lipca 2010 Tak, biorąc pod uwagę polskie drogi... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #24 Napisano 17 Lipca 2010 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1518 #25 Napisano 17 Lipca 2010 Przy najbliższym dopływie gotówki chyba sprawię sobie monstera. Zrób też jakieś foty tego Eposa bo warto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach