Maro66 63 #76 Napisano 14 Września 2010 Lubię, tylko tego kupiłem na gumie. Wcześniejszego miałem na bransolecie, ale może kupię sobie kiedyś jeszcze jednego, no i może również pomarańczowego 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #77 Napisano 14 Września 2010 Koniecznie kup pomarańczową Bestię i od razu do Galerii z nią... Niech się szerzy pomarańczowy kult... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #78 Napisano 23 Września 2010 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #79 Napisano 19 Maja 2011 ...Marek, a bransoletę czasem zapinasz do swojego czarnego Monstrum? Czy na bransolecie nie lubisz? Nowe fotki będą na bransolecie 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #80 Napisano 19 Maja 2011 No to czekamy z pewną niecierpliwością... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #81 Napisano 19 Maja 2011 Powinienem jakieś wprawki zacząć na weekendzie Ale cholerstwo ciężkie na bransolecie. Już się odzwyczaiłem. W końcu pierwszego, takiego samego, miałem w 2006 roku. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #82 Napisano 19 Maja 2011 E tam ciężkie... Idzie się przyzwyczaić. Poza tym bransoleta bardzo fotogeniczna jest... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakero 0 #83 Napisano 20 Maja 2011 Wiadomo monster to klasyk jest piękny i już. Trudno wybrać który ładniejszy czarny czy pomarańczowy więc najlepiej mieć oba A fotki piękne. Gdy ogladałem twoje zdjęcia monstera z wycieczek to przypomniały mi się fotki z filmu Amelia gdzie robiono zdjęcia krasnala ogrodowego w znanych miejscach 0 Moje zegarki: CYMA na ETA2783, SEIKO SNKE63K1, LORUS RXN55BX9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #84 Napisano 23 Maja 2011 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #85 Napisano 23 Maja 2011 Z drugiego foto bije zapach nowości... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #86 Napisano 23 Maja 2011 A wiesz, jakoś nigdy nie wąchałem Monstera... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
savio23 0 #87 Napisano 28 Maja 2011 kosmiczne sa te zdjecia gratuluje pieknego monsterka ja wlasnie czekam na dojscie swojego black monstera .... po obejrzeniu tych zdj cisnienie wzroslo dwukrotnie w oczekiwaniu na paczke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #88 Napisano 31 Maja 2011 Czas na estetyczny szok (dobór paska) Pierwsze dwa na kolanie. Dosłownie i w przenośni. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #89 Napisano 3 Czerwca 2011 Piękny zegar, piękne foty! Zachorowałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urwerk 19 #90 Napisano 3 Czerwca 2011 Ech panowie kusicie ładnymi zdjęciami Już sam nie wiem, co wybrać. Napaliłem się na Certinkę, ale w międzyczasie chyba przytulę czarnego Monstera Słyszałem, że w Monsterze wskazówki ustawione na godz. 12 przy zgaszonym świetle tworzą ładny rocket ship Można prosić o taką fotkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #91 Napisano 3 Czerwca 2011 Panowie, mało kto wchodząc do tego wątku potrafi ot tak zbyć tą potworną, czarną pokusę... Uważajcie na Marka, bo zaraża bakcylem Czarnego Monstera w sposób perfidny i okrutny...niepostrzeżenie i z znienacka... Przyjemna to infekcja . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #92 Napisano 3 Czerwca 2011 Ech panowie kusicie ładnymi zdjęciami Już sam nie wiem, co wybrać. Napaliłem się na Certinkę, ale w międzyczasie chyba przytulę czarnego Monstera Słyszałem, że w Monsterze wskazówki ustawione na godz. 12 przy zgaszonym świetle tworzą ładny rocket ship Można prosić o taką fotkę. Takiej nie mam, ale coś zbliżonego. Nierówno i nie na godzinie 12, ale zawsze coś. Normalnie fotka się do niczego nie nadaje, ale poglądowo ujdzie. Uważajcie na Marka...No coś Ty, Monsterek dużo wybacza przy foceniu i sam się broni swoim niezaprzeczalnym urokiem. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #93 Napisano 5 Czerwca 2011 Jest niesamowity!Już realizuję! Ile ma w uszach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urwerk 19 #94 Napisano 5 Czerwca 2011 No i się zaraziłem tym black rocket monster ship?em ( lepiej Seikaczem niż zarazą ogórkową ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #95 Napisano 5 Czerwca 2011 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #96 Napisano 6 Czerwca 2011 Przedostatnie, miszcz! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #97 Napisano 6 Czerwca 2011 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #98 Napisano 6 Czerwca 2011 Jeszcze lepsza wersja, tylko w drugim zdjęciu coś Cie już chyba za bardzo poniosło przy obróbce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #99 Napisano 6 Czerwca 2011 Tak, przepuściłem fotę przez SNS-HDR Lite 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #100 Napisano 6 Czerwca 2011 Super fotka... Jeszcze kilka takich i nawet ten pach zacznie mi pasować do Monstera... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach