Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

agresorius

Zegarek Laurens?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Poszukuje jakich kolwiek informacji na temat zegarków Laurensa. Planuje już od jakiegoś czasu kupić "coś dla Siebie" i niedawno natknełem się w Aparcie na wspomnianą już firme. Zegarki przyciągneły moją uwagę i okazało się, że są przecenione o 50%, dlatego też postanowiłem poczytać o tym wiecej. Okazało się jednak, że na internecie nie można znaleść zbyt wiele o tej marce (żandych ocen, wiekszych opisów, czy poprostu opini użytkowników). Na forum też nie znalazłem zbyt wiele informacji, z tąd moja prośba do wszystkich urzytkowników, jeśli kto kolwiek wie coś na tenat tego sprzetu (jakości, wykonaniu, trwałości i zwyczajnym stosunku ceny do towaru), to prosił bym o podzielenie się swoją wiedzą. Z góry dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam Agesorius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem swego czasu zegareczek tej firmy taki garniturowy "niby" pozłacany na pasku skórzanym kupiony również w Aparcie.

Napiszę tak, szczyt techniki to nie jest, ale zegarek nie nastręczał żadnych problemów.... po 3 latach użytkowania koperta nie nosiła znamion przetarć, nie wykazywał większych tendencji do zarysowań tak że od strony wykonania jak najbardziej na plus.

Jako kwarc wykazywał dokładność +/- 15 sek. miesiąc więc chyba ok.

Co do firmy to robią zegarki na licencji włoskiej...do środka wkładają zapewne najprostsze Miyoty.

Jeśli nie zależy Ci na marce, a cenowo masz okazję nabyć korzystnie, to śmiało mogę polecić...

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.