Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lwasikowski

Do 300 zł z gumowym lub skórzanym paskiem

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że 21 czerwca przyszło na świat moje drugie dziecko (synek), szukam jakiegoś niedrogiego zegareczka do 300 zł ale... koniecznie z paskiem gumowym lub skórzanym, najchętniej też koperta z tworzywa, ale stalowa ostatecznie może być.

Przeznaczenie: noszenie po domu, chodzi mi o to że nosząc zegarek w stali i takowej bransolecie można bardzo łatwo skaleczyć maleństwo.... dlatego też zastanawiam się nad czymś gumowo-tworzywowym, ma być min. 10ATM by móc kapać dziecko nie ściągając zegareczka oraz w miarę wytrzymały.

Czy G-Shock wg Was jest najlepszą opcją? A może ktoś z forumowiczów ma małego dziecko i "używa" w takich okolicznościach zegareczka?

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że 21 czerwca przyszło na świat moje drugie dziecko (synek), szukam jakiegoś niedrogiego zegareczka do 300 zł ale... koniecznie z paskiem gumowym lub skórzanym, najchętniej też koperta z tworzywa, ale stalowa ostatecznie może być.

Przeznaczenie: noszenie po domu, chodzi mi o to że nosząc zegarek w stali i takowej bransolecie można bardzo łatwo skaleczyć maleństwo.... dlatego też zastanawiam się nad czymś gumowo-tworzywowym, ma być min. 10ATM by móc kapać dziecko nie ściągając zegareczka oraz w miarę wytrzymały.

Czy G-Shock wg Was jest najlepszą opcją? A może ktoś z forumowiczów ma małego dziecko i "używa" w takich okolicznościach zegareczka?

Muszę to napisać. Jestem pod nieustającym wrażeniem Twojej pasji... Szukanie zegarka do kąpania niemowlaka to jest mistrzostwo świata. Naprawdę. Ale żeby nie było OT, to proponuję jakiegoś G-Shocka, niektóre mają termometry, będziesz mógł zmierzyć temperaturę wody w wanience. :)

P.S. A poza tym oczywiście gratulacje!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj z zegarkiem na lewej ręce,położyć dziecko do łóżeczka. :) Wyciągając spod niego dłoń jest duże ryzyko że je zahaczysz zapięciem.W niektórych momentach zegarek przeszkadza,niestety. Według mnie ,komfort dziecka jest ważniejszy niż nasze pasje. Parę minut bez zegarka na ręku da się wytrzymać. I oczywiście gratulacje, niech zdrowo rośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Panowie za gratulacje!:) a co do zahaczania fakt trzeba uwazac ale to juz nie pierwsze dziecko wiec ma sie tą wprawę hehe;)

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.