Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Andrzej78

Wybór G-SHOCKA Trzy sztuki a ból głowy.

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie trzy g-shocki.

Pierwszy w wersji zielonej przypadł mi do gustu,duży i masywny G-7900-3ER.

Drugi to klasyczny Mudman G-9000.

Trzeci to kolejny klasyk Gulfman G-9100.

Cena ogólnie przyjęte na allegro. A do czego? Do ciężkiej pracy w mundurze i wszystkimi konsekwencjami z tym związanymi:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Duniek

Wybierz ten który ci się podoba przecież ty go będziesz nosił. ja bym obstawiał Mudmana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybierz ten który ci się podoba przecież ty go będziesz nosił. ja bym obstawiał Mudmana :)

Mudman! Mam i polecam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie Mudman także posiadam i polecam :) , wydaje mi się zresztą że to chyba najmocniejszy G-shock z tych 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mudman sie nadaje, bierz Mudmana. Jakby za milion lat odkopali Twój skamieniały szkielet, to na nadgarstku miałby ciągle działającego Mudmana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli szukasz masywnego to tylko GA-100, wyglądem bije na głowę Mudmana-przy nim wygląda on jak zegarek dla dziecka;) A tych trzech ja bym brał 7900

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masywny nie zawsze jest wygodny,przyłączam się do opinii pozostałych forumowiczów,bierz Mudmana. Powinieneś być z niego zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli szukasz masywnego to tylko GA-100, wyglądem bije na głowę Mudmana-przy nim wygląda on jak zegarek dla dziecka;) A tych trzech ja bym brał 7900

Pytanie tylko czy masywny musi od razu oznaczać ogromną patelnię. Mudman na pewno na męskiej ręce nie wygląda jak zabawka dla dziecka, więc jeśli GA-100 jest dużo większy to lekka przesada. Mudman to klasyka a GA-100 długo jeszcze nią nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie tylko czy masywny musi od razu oznaczać ogromną patelnię. Mudman na pewno na męskiej ręce nie wygląda jak zabawka dla dziecka, więc jeśli GA-100 jest dużo większy to lekka przesada. Mudman to klasyka a GA-100 długo jeszcze nią nie będzie.

Nie ,nie "stówę" miałem ręce nie odpowiada mi,jakaś taka wielka za wielka "naciapana" wg mnie.Nie preferuje zegarków gdzie jest połączenie wskazówek i cyferek.Wolę jednolite.Albo wóz albo przewóz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie trzy g-shocki.

Pierwszy w wersji zielonej przypadł mi do gustu,duży i masywny G-7900-3ER.

Drugi to klasyczny Mudman G-9000.

Trzeci to kolejny klasyk Gulfman G-9100.

Cena ogólnie przyjęte na allegro. A do czego? Do ciężkiej pracy w mundurze i wszystkimi konsekwencjami z tym związanymi:)

Witam osobiście odradzam mudmena czasami trafiaja się mało szczelne przyciski jeśli mogę polecić to Riseman jest lepiej wykonany u mnie jest 2 lata natomiast mudman wytrzymał ok roku i jest problem z naprawieniem osłony na przycisku start prawy dolny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.