Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
JANUSZ003

Klub Miłośników Zegarków Sinn

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, 103 w full secie szuka domu, za śmieszne pieniądze - zapraszam! (ogłoszenie na bazarku)

image.thumb.jpeg.4d892070b2c34d89118e74628ceffc61.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Walezy napisał(-a):

Świetny wakacyjny kompan. 

Eee, nic nie widać pod wodą, tu pomoże tylko HYDRO ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój pierwszy Sinn, od dawna przyglądam się marce, chociaż akurat ten model trochę niespodziewanie pojawił się z wymiany - dziękuję koledze @Mistrz17🙂

Ori paski fajne, ale najwygodniej na razie mi się nosi na własnej gumie a la PAM.

DFE27D35-BECF-41DD-B7A9-0F1B5AA85CA5_1_201_a.thumb.jpg.1de26513822562b16fc6ac2dcae530c9.jpg

Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, ledr napisał(-a):

Mój pierwszy Sinn, od dawna przyglądam się marce, chociaż akurat ten model trochę niespodziewanie pojawił się z wymiany - dziękuję koledze @Mistrz17🙂

Ori paski fajne, ale najwygodniej na razie mi się nosi na własnej gumie a la PAM.

DFE27D35-BECF-41DD-B7A9-0F1B5AA85CA5_1_201_a.thumb.jpg.1de26513822562b16fc6ac2dcae530c9.jpg

Leszek gratuluję 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu przybyłem do fabryki zegarków Sinn we Frankfurcie nad Menem – miejsce, do którego zawsze wracam z ogromną przyjemnością. Klimat manufaktury, precyzja niemieckiego rzemiosła i serdeczność obsługi robią wrażenie za każdym razem.

Załączam kilka zdjęć modeli, które miałem okazję obejrzeć na miejscu. Zegarki Sinn, jak zawsze, imponują jakością wykonania – szczególnie koperty i detale techniczne. Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad wizytą lub zakupem – z czystym sumieniem polecam odwiedzić ich siedzibę osobiście.

IMG-20250718-WA0005.jpg

IMG-20250804-WA0026.jpg

IMG-20250804-WA0013.jpg

IMG-20250718-WA0003.jpg

IMG-20250804-WA0007.jpg

IMG-20250804-WA0009.jpg

IMG-20250804-WA0017.jpg

IMG-20250804-WA0021.jpg

IMG-20250804-WA0019.jpg

IMG-20250804-WA0024.jpg

20250716_120605.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, LUKASZOWSKI napisał(-a):

I znowu przybyłem do fabryki zegarków Sinn we Frankfurcie nad Menem – miejsce, do którego zawsze wracam z ogromną przyjemnością. Klimat manufaktury, precyzja niemieckiego rzemiosła i serdeczność obsługi robią wrażenie za każdym razem.

Załączam kilka zdjęć modeli, które miałem okazję obejrzeć na miejscu. Zegarki Sinn, jak zawsze, imponują jakością wykonania – szczególnie koperty i detale techniczne. Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad wizytą lub zakupem – z czystym sumieniem polecam odwiedzić ich siedzibę osobiście.

IMG-20250718-WA0005.jpg

IMG-20250804-WA0026.jpg

IMG-20250804-WA0013.jpg

IMG-20250718-WA0003.jpg

IMG-20250804-WA0007.jpg

IMG-20250804-WA0009.jpg

IMG-20250804-WA0017.jpg

IMG-20250804-WA0021.jpg

IMG-20250804-WA0019.jpg

IMG-20250804-WA0024.jpg

20250716_120605.jpg

Świetna sprawa. Musiałeś się jakoś umawiać czy te zegarki to mają tam jakiś sklep na miejscu i możesz wszystko przymierzyć?? Jak to wygląda? 

5 godzin temu, kkwpk napisał(-a):

Urlopowo

IMG_3532.jpeg

Udanego weekendu. Fajny strzał. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Świetna sprawa. Musiałeś się jakoś umawiać czy te zegarki to mają tam jakiś sklep na miejscu i możesz wszystko przymierzyć?? Jak to wygląda? 

Udanego weekendu. Fajny strzał. 

Nie trzeba się wcześniej umawiać — Sinn ma otwarty showroom w swojej siedzibie przy:
Wilhelm-Fay-Straße 21, 65936 Frankfurt am Main.

Na miejscu dostępna jest pełna oferta – wszystkie modele można swobodnie oglądać i przymierzać bez wcześniejszego umawiania się czy wskazywania konkretnych referencji. Obsługa jest pomocna, ale nienachalna – można w swoim tempie zapoznać się z całą kolekcją, porównać warianty pasków, bransolet, detali technicznych.

Jeśli dany zegarek jest dostępny na miejscu, można go kupić od ręki. Ceny są zgodne z oficjalnym cennikiem.
Showroom jest czynny od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00–18:00.

Cała wizyta ma bardzo pozytywny klimat – dla miłośników marki to świetna okazja, żeby zobaczyć wszystko na żywo i wynieść zegarek prosto z fabryki 😉

Jak ktoś będzie we Frankfurcie – zdecydowanie warto zajrzeć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, LUKASZOWSKI napisał(-a):

Nie trzeba się wcześniej umawiać — Sinn ma otwarty showroom w swojej siedzibie przy:
Wilhelm-Fay-Straße 21, 65936 Frankfurt am Main.

Na miejscu dostępna jest pełna oferta – wszystkie modele można swobodnie oglądać i przymierzać bez wcześniejszego umawiania się czy wskazywania konkretnych referencji. Obsługa jest pomocna, ale nienachalna – można w swoim tempie zapoznać się z całą kolekcją, porównać warianty pasków, bransolet, detali technicznych.

Jeśli dany zegarek jest dostępny na miejscu, można go kupić od ręki. Ceny są zgodne z oficjalnym cennikiem.
Showroom jest czynny od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00–18:00.

Cała wizyta ma bardzo pozytywny klimat – dla miłośników marki to świetna okazja, żeby zobaczyć wszystko na żywo i wynieść zegarek prosto z fabryki 😉

Jak ktoś będzie we Frankfurcie – zdecydowanie warto zajrzeć!

Dzięki. Na pewno najlepsza okazja zobaczyć wszystko w jednym miejsc. Skoro mają całą aktualną kolekcję. 

Co na żywo zrobiło na Tobie najlepsze wrażenie i chętnie byś widział w kolekcji ??

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, kornel91 napisał(-a):

Dzięki. Na pewno najlepsza okazja zobaczyć wszystko w jednym miejsc. Skoro mają całą aktualną kolekcję. 

Co na żywo zrobiło na Tobie najlepsze wrażenie i chętnie byś widział w kolekcji ??

Będąc na miejscu, przekonałem się, że zegarki, które wcześniej mi się podobały „na papierze”, na nadgarstku potrafią wyglądać zupełnie inaczej. Takie oględziny organoleptyczne naprawdę otwierają oczy – dopiero wtedy czuć proporcje, wagę, fakturę koperty, sposób układania się paska.

Największe wrażenie zrobił na mnie model 857 UTC na zielonym silikonie – świetna obecność na nadgarstku, funkcjonalność i surowy charakter. Bez wątpienia chętnie widziałbym go w swojej kolekcji.

Z kolei model U50, mimo że bardzo mi się podobał wizualnie, na żywo okazał się dla mnie zbyt mały. To oczywiście subiektywna opinia, ale preferuję zegarki z kopertą 42 mm lub większą – a 857 ma 43 mm, co uważam za rozmiar optymalny. Na moim nadgarstku układa się idealnie – ani za duży, ani za mały.

Dziękuję za uwagę! A jeśli ktoś jeszcze nie zasubskrybował... to wiecie, co robić! 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi