Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Swstak01

Seiko SNDA57P1, czy Orient CTD0D005B .. a może jeszcze coś innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, ze chcesz bateryjny ze stoperem? W podanej przez ciebie cenie można kpić masę bardzo dobrych zegarków. Ja mam Fossila chronograph i działa bardzo dobrze. Fossila na tym forum nie lubią "bo tak", ale to dobre i ładne zegarki. Podobnie Seiko, Orient, Citizen, Adriatica - jest w czym wybierać. Diesel to natomiast marka ze świata mody, co często źle wpływa na jakość, choć pewnie w środku i tak jest mechanizm Miyota. Ale nie miałem kontaktu z tymi zegarkami. Z tych wymienionych wyżej marek - kup taki, który ci się podoba. I spokojnie może to być Fossil - jakością wcale nie odbiega od konkurencji.

PS - ten seiko jest bardzo ładny IMO :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny, ciekawe jak wygląda na żywo :). Warto też pamiętać, że zawsze lepiej kupic zegarek osobiscie w sklepie, niż za pośrednioctwem internetu, chyba ze w necie jest o wiele taniej (np Seiko). Kupując w necie narażasz sie na niepotrzebne kłopoty jesli zegarek okaze się niesprawny, nie możesz zobaczyć jak zegarek naprawdę wygląda oraz często masz tylko gwarancję sprzedawcy. Dlatego, jeśli po doliczeniu przesyłki cena wychodzi tylko o 20 czy 30zł niższa, to lepiej w sklepie, moim zdaniem.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem i zdaję sobie z tego sprawe. Jeżeli chodzi o Fossile etc, które sa raczej dostępne u nas, a szczególnie w Karkowie, gdzie mieszkam to kupowalbym tylko w sklepie, jednak tego modelu Seiko, ani Orientu nie widziałem nigdzie w Krk, a z tego co się orientowalem to nawet w Polsce, wiec musialbym sprowadzac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazane Seiko jest na forum do sprzedazy 469 pln.

leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na forum jest wersja zielona (snda27p1), mi chodzi o wersję czarną (snda57p1)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orienty czasem się spotyka, ale faktycznie dość rzadko. Oferta Seiko w Polsce u Zibi jest faktycznie dość śmieszna w porównaniu z tym, co można dostać choćby na allegro. Obejrzyj sobie jeszcze Adriaticę - są wszędzie, a widziałem ostatnio całkiem fajne modele za ok 500-600zł :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do adriaticow to szczerze mowiac nie patrzylem nawet. sprawdzilem wlasnie i szczegolnie zaintrygowal mnie jeden z nich (A1076.5222CH)

post-31585-0-37667200-1331585405.jpg

tylko co ja teraz mam wybrać ? :) Kolejną noc prześlęczę na zastanawianiu się i oglądaniu ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.