Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kotylozaur

Poszukuję Glycine Airman SST 06 do obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak w temacie, szukam forumowiczów, którzy posiadają Airmana SST 06 i byliby na tyle uprzejmi, że pozwoliliby mi przymierzyć to cacko B)

Jako posiadacz wątłego nadgarstka boję się, że 44mm może okazać się zbyt dużo.

Najchętniej w Łodzi i okolicach.

Z góry dziękuję :)

Spacelovematic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

jak w temacie, szukam forumowiczów, którzy posiadają Airmana SST 06 i byliby na tyle uprzejmi, że pozwoliliby mi przymierzyć to cacko :)

Jako posiadacz wątłego nadgarstka boję się, że 44mm może okazać się zbyt dużo.

Najchętniej w Łodzi i okolicach.

Z góry dziękuję B)

Cześć

Niestety jestem z Opola.

Nadgarstek mam również raczej niewielki 17cm ,zegarek leży świetnie,wbrew wcześniejszym obawom,jest stosunkowo cieńki i ma bardzo fajnie wyprofilowaną kopertę,w efekcie sprawia wrażenie"przyspawanego"do nadgarstka.Jak masz mniejszy nadgarstek to rzeczywiście lepiej przymierz bo zegarek mały nie jest.Nie mniej jednak bardzo polecam.

Pozdrawiam

"Chcesz dobrze się poczuć,kup sobie dobry zegarek"

Rocky Balboa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Niestety jestem z Opola.

Nadgarstek mam również raczej niewielki 17cm ,zegarek leży świetnie,wbrew wcześniejszym obawom,jest stosunkowo cieńki i ma bardzo fajnie wyprofilowaną kopertę,w efekcie sprawia wrażenie"przyspawanego"do nadgarstka.Jak masz mniejszy nadgarstek to rzeczywiście lepiej przymierz bo zegarek mały nie jest.Nie mniej jednak bardzo polecam.

Pozdrawiam

O tym, że zegarek jest wyprofilowany i dobrze leży to już wiem <_< Ale mimo wszystko chciałbym przed zakupem móc obejrzeć zegarek.

Spacelovematic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.