jaccarta 2 #1 Napisano 28 Lipca 2010 Wyszukiwarka nic nie zwróciła. Czyżby wyznawcy Chronosa nie posiadali na stanie?Nic się u Was nie przesypuje?Ja mam cztery o różnej wielkości. Obecnie poluję na godzinową olbrzymkę ewentualnie jakiś ciekawy model(szkło i metal).Ubolewam, że są współczesne ale zabytkowej to jeszcze nie widziałem na oczy.Jak macie jakieś ciekawostki, może muzeum, fotki - zapraszam. 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #2 Napisano 28 Lipca 2010 Kupiłem ją chyba w Nowym Yorku i co dziwne, tam wskazywała 3 minuty i w Pabianicach też wskazuje 3 minuty... 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #3 Napisano 30 Lipca 2010 Taaak... Zawsze kiedy coś takiego znajdę to zadaję sobie pytanie: Co tu u diaska tyle kosztuje? PIASEK? http://www.meblenet.pl/klepsydra-podstawie-hg008-p-889.html Dzięki za linka. Po urlopie wrzucę fotki swoich. 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uki999 2 #4 Napisano 30 Lipca 2010 Tyle kosztuje odmierzenie odpowiedniej ilości ziarenek piasku może to hand made i ktoś te ziarnka liczył ręcznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 531 #5 Napisano 12 Października 2010 Prosiles o jakies fotki,oto temat ze szwajcarskiego forum a w nim kilka zdjec . http://www.horlogerie-suisse.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=11523 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #6 Napisano 14 Października 2010 Prosiles o jakies fotki ... Dzięki! Właśnie czegoś takiego szukałem. Cudnie wyglądają te zespolone po cztery. Tylko ciekawe czemu to służyło? Przecież i tak po obrocie piasek przesypuje się w nich jednocześnie... Ps.Obecnie pracuję nad własnym wytworem. Mam nadzieję, że szkło wytrzyma moje pomysły 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #7 Napisano 17 Października 2010 Urlop się skończył To moje kwarce: 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach