Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lolo901

Maurice Lacroix Les Classiques czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dalej szukam zegarka dla siebie.Ostatnio zauważyłem ze w aparcie jest promocja na ten zegarek

http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Maurice_Lacroix,1256

cena całkiem przyzwoita, marka tez zacna

czy uważacie ze warto się nim poważnie zainteresować- czy raczej w tych cenach kupowanie ML to tylko płacenie za markę a jakość sama w sobie jest podobna do innych marek typu Atlantic itp

bo z jednej strony jest to kwarc z drugiej jednak może za te pieniądze sie opłaca i bd to bardzo dobry zakup

byłbym wdzięczny za każda pomoc

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór należy do Ciebie.

Ja bym nie kupił, ponieważ w tej cenie można dostać porządnego mechanika garniturowca: Stowa Antea, Tissot Visodate, nie wspominając o sporo tańszym Tissocie Le Locle.

Moim zdaniem ten Maurycy niczym specjalnym się nie wyróżnia oprócz nazwy.

Jeśli już, to wolałbym kwarcowego Les Classiques z chronografem, do 2 tys. powinien się znaleźć, jest nieco większy i moim zdaniem ładniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowanie kwarcowego ML nawet po sporej przecenie to strata kasy.

Ja sam nie dałbym więcej niż 1000zl za kwarca no chyba , ze byłby to Sinn UX czy coś podobnego.

Co do Twojego wyboru? Jak napisał Mirosuaw zainteresuj się czymś z werkiem mechanicznym.

Jest sporo zegarków w przedziale cenowym do 2000zl wartych zainteresowania.

Kupujac kwarcowego ML placisz wylacznie za marke. Oczywisnie nie jest to poziom Atlantica, jednak spory udział w tak wysokiej cenie jak za ten zegarek to wlasnie placenie za marke.

W zegarkach mechanicznych oczywiscie jest calkiem inna rozmowa.

Mowie tutaj wylacznie o kwarcach i o tym konkretnym modelu.

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chcesz koniecznie kwarca i Ci się ten model podoba to bierz! Kade_Trade sprawdzona firma, więc nikt Cię nie przekręci. Ja jednak w tej cenie wybrał bym zdecydowanie jakiś fajny automat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem kupić ML. Ale padło na Tissota Visodate lub Certine DS1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.