Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Piotrrek

Certina DS PODIUM

Rekomendowane odpowiedzi

no ok a co z tym numerem na dekielku zglaszac im to? przeciez nie daj Boze na gwarancje to mi nei przyjma pewnie skoro na karcie bedzie inny numer niz na ekielku prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym zgłaszał, w przypadku problemów z zegarkiem, oddasz go do serwisu, a nie znający się koleś powie Ci, że to karta gwarancyjna nie od tego modelu.

Moim zdaniem nie można odpuszczać tego typu potknięć, niech się uczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisalem do nich maila i jakas pani mi odpisala w ten sposob:

dowiedziałam się o nr na deklu zegarka. Otóż pomieszanie nr jest charakterysyczne dla zegarków certiny i w żaden sposób nie stanowi problemu przy ewentualnym reklmowaniu zegarka.

co teraz robic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie podpowiedzcie cos co z takim problemem zrobic? bo wydac jak dla mnie tak duzo kasy w bloto nie bedzie milym doswiadczeniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Otóż pomieszanie nr jest charakterysyczne dla zegarków certiny i w żaden sposób nie stanowi problemu przy ewentualnym reklmowaniu zegarka.

:)

Jeżeli przez ręce tej pani przechodzą wszystkie reklamacje certiny, to nie ma się czym przejmować. Wygląda na to, że ona się we wszystkim orientuje :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja watpie zeby przez nia przechodzily... ona miala sie kogos tam zaptytac co i jak z tym numerem ale jakos im nie wierze tam... zebym nie zostal z reka w nocniku. a moze po prostu zwrocic im ten zegarek i juz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób zdjęcie dekla, tylko tak aby był czytelny nr ref oraz zdjęcie gwarancji, wyślij do nich maila i zarządaj przysłania poprawnej gwarancji. Pani się może i orientuje, lecz gdy przestanie pracować w tym sklepie to jej orientacja będzie Ci obojętna a już na pewno nie pomocna.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co panikować- mam taki sam zegarek, Twój wygląda jak najbardziej ok. Gwarancje załatw tak jak pisze TeJot ale raczej nie będzie Ci ona potrzebna- to kwarcowy zegarek, mój już spokojnie 3 lata chodzi i tylko baterię wymieniałem. Pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strzezonego itd:) wiec wiesz heh to mowisz ze masz taki sam i wyglada identycznie? ja to najpierw myslem ze na tych fotkach sklepowych sa ranty miedzy godzinami 11 i 1 i tarcza jest przekrzywiona ale skoro mowisz ze jest ok. a cos o tym sklepzegarki.pl slyszales moze czy to dobra firma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie słyszałem-dodam jeszcze, że mój numer ref. jest taki sam jak Twój więc zachowaj spokój. To ze sklepu to jest de facto grafika a nie zdjęcie więc musi inaczej wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem ze twoj zegarek rowniez byl kupowany na pasku? jak dla mnie to dziwne bo placi sie jakby niepatrzec spore pieniadze podobno dobra szwajcarksa firma a takie numery wychodza pozniej... na poczatku myslem ze moze to jakas podrobka czy cos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firma nie ma tu nic do rzeczy, raczej zawinił sklep-ktoś sie poprostu pomylił-może mieli na stole np. pare zegarków do wysyłki i wypełniali te karty no i tak wyszło-ktoś dostał Twoją, Ty dostałeś czyjąś hehe;) wyjaśnij to z sklepem i ciesz sie tym zegarkiem, bo jest naprawde niezły. Pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale jaka to moze byc pomylka skoro ja zamawialem zegarek o tym numerze co mam na karcie gwarancyjnej a dostalem zegarek z dekielkiem ktory powinien byc przy zegarku na bransolecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że musisz ich molestować, tym bardziej, że ja na początku zrozumiałem, że karta gwarancyjna nie jest ok (a jak rozumiem jest wystawiona na model, który zamawiałeś), tylko numer na deklu Twojego zegarka jest inny (modelu na bransolecie). Ktoś Ci może zarzucić, że oddajesz do serwisu składaka, oczywiście w przypadku, gdy pani, orientującej się we wszystkim, akurat nie będzie w pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co w takim razie mam zrobic? zarzadc przyslania gwarancji na ten model ktory mam na dekielku? i wtyedy bedzie ok? czy oddac im w cholere ten zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrrek mam wrażenie, że zegarek nie spełnia Twoich oczekiwań i Ci się nie podoba ... prawda ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widzisz wrecz przeciwnie bardzo mi sie podoba tylko placac za niego chcielm miec wszystko ok a z ta gwarancja nie jest ok... a skad przypuszczenia ze mi sie nie podoba? lepiej mi podpowiedz co zrobic zeby wszystko bylo ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak rozumiem, nr na deklu nie zgadza się z modelem przez Ciebie zamówionym, więc dzwonisz, mówisz zorientowanej Pani, że jednak wolisz, żeby nr modelu, który zamówiłeś się zgadzał - zegarek, gwarancja. Odsyłasz im zegarek (na ich koszt) i czekasz na nowy, albo załatwiasz temat w sklepie (na ich stronie widziałem, że są w galeriach handlowych, może masz blisko).

W końcu to Ty wydałeś kilka stów i powinieneś być zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety nie mam blisko i w takim razie bede musial im go odeslac... a moze lepiej zeby oni mi po porstu karte gwarancyjna przyslali na ten numer ktory mam na deklu? i wtedy przeciez tez sie bedzie zgadzac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek kupowalem w sklepzegarki.pl aha i na dekielku nie jest numer Certina DS PODIUM Ref: C260.7029.42.66 tylko Certina DS PODIUM Ref: C260.7129.42.66 a papiery i gwarancje mam wystawiona na ten numer pierwszy... wiec o co chodzi?

no ale jaka to moze byc pomylka skoro ja zamawialem zegarek o tym numerze co mam na karcie gwarancyjnej a dostalem zegarek z dekielkiem ktory powinien byc przy zegarku na bransolecie

Czegoś nie rozumiem-gdybyś zamawiał zegarek taki sam jak prezentujesz na zdjęciu to powinienneś mieć nr. ref. C260.7129.42.66, a piszesz, że zamawiałeś zegarek o nr. C260.7029.42.66 - nie zorientowałeś się co zamawiasz a co przysłali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamawialem ten zegarek http://www.sklepzegarki.pl/certina-podium-p-1537.html a ona ma numer C260.7029.42.66 a dostalem ten zegarek z tym ze z dekielkiem od tego samego modelu tylkoz e na bransolecie czyli ten http://www.sklepzegarki.pl/certina-podium-p-1539.html

wiec jak mozliwe ze zegarek ktory prezentuje mpowinien miec numer C260.7129.42.66??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście ciekawa sprawa- na stronie producenta numer jest taki sam jak na stronie sklepu. Mój zegarek, który kupiłem 2 lata temu w Zibi ma 7129 czyli tak jak Twój. Dziwne;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale tez na pasku kupowales? ale na karcie gwarancyjnej masz tez 7129 a ja nie i teraz pytanie co z tym fantem zrobic czy odeslac im ten zegarek czy tylko poprosic o karte gwarancyjna z tym numerem ktory mam na deklu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sprawdziłem moją kartę, która jest już nieważna i na karcie mam tak samo jak Ty czyli 7029- dopiero teraz się zorientowałem hehe,dziwne bardzo;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.