matteusz 0 #1 Napisano 27 Września 2010 Witam, mam pytanie, czy można wymienić bransoletę na pasek w zegarku Casio Edifice Ef-521? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #2 Napisano 27 Września 2010 tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteusz 0 #3 Napisano 27 Września 2010 Dzieki za info. Jakiś lewy zegarmistrz próbował mi wcisnąć kit, że się nie da, stąd to pytanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #4 Napisano 27 Września 2010 a dlaczego nie? Bransoleta nie jest częścią koperty więc? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #5 Napisano 27 Września 2010 Dzieki za info. Jakiś lewy zegarmistrz próbował mi wcisnąć kit, że się nie da, stąd to pytanie.Już więcej do niego nie idź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteusz 0 #6 Napisano 27 Września 2010 Twierdzi, ze to nie jest mocowanie na teleskopach, wiec sie nie da. Drugi (u ktorego wlasnie bylem) powiedzial, ze owszem da się, ale trzeba znaleźć jakieś szersze teleskopy? Moglby sie ktoś wypowiedzieć. Zaraz postaram się wrzucić jakieś dokładniejsze zdjęcia mocowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1TomTom1 0 #7 Napisano 27 Września 2010 Twierdzi, ze to nie jest mocowanie na teleskopach, wiec sie nie da. Drugi (u ktorego wlasnie bylem) powiedzial, ze owszem da się, ale trzeba znaleźć jakieś szersze teleskopy? Moglby sie ktoś wypowiedzieć. Zaraz postaram się wrzucić jakieś dokładniejsze zdjęcia mocowania.Chodzi o to że tam jest taki cienki sztyft cieńszy od teleskopu i po założeniu paska mogą być spore luzy. Ale da się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteusz 0 #8 Napisano 27 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1TomTom1 0 #9 Napisano 27 Września 2010 da się. Trzeba coś cienkiego wsadzić w dziurkę i porządnie popchnąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteusz 0 #10 Napisano 27 Września 2010 A jak potem zamocować pasek? Prosiłbym o jakieś bardzo łopatologiczne wytłumaczenie, to moje pierwsze zabawy w zegarmistrza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1TomTom1 0 #11 Napisano 27 Września 2010 Możesz spróbować zamocować pasek na teleskopie ale jest otwór w uszach na wylot i jak na teleskopie będzie za mały grzybek to może wchodzić cały w otwór- to zjawisko nie jest pożądane , albo możesz spróbować włożyć ten sztyft razem z paskiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #12 Napisano 27 Września 2010 Myślę, że bez problemu dopasuje teleskop. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteusz 0 #13 Napisano 28 Września 2010 Odnośnei wybijania, czym najlepiej to zrobić w domu i czy w ogole da rade to wykonać w domowych warunkach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach