Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

matteusz

Wymiana bransoleta-pasek w Ef-521

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie, czy można wymienić bransoletę na pasek w zegarku Casio Edifice Ef-521?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za info. Jakiś lewy zegarmistrz próbował mi wcisnąć kit, że się nie da, stąd to pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dlaczego nie? Bransoleta nie jest częścią koperty więc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za info. Jakiś lewy zegarmistrz próbował mi wcisnąć kit, że się nie da, stąd to pytanie.

Już więcej do niego nie idź. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twierdzi, ze to nie jest mocowanie na teleskopach, wiec sie nie da. Drugi (u ktorego wlasnie bylem) powiedzial, ze owszem da się, ale trzeba znaleźć jakieś szersze teleskopy? Moglby sie ktoś wypowiedzieć. Zaraz postaram się wrzucić jakieś dokładniejsze zdjęcia mocowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twierdzi, ze to nie jest mocowanie na teleskopach, wiec sie nie da. Drugi (u ktorego wlasnie bylem) powiedzial, ze owszem da się, ale trzeba znaleźć jakieś szersze teleskopy? Moglby sie ktoś wypowiedzieć. Zaraz postaram się wrzucić jakieś dokładniejsze zdjęcia mocowania.

Chodzi o to że tam jest taki cienki sztyft cieńszy od teleskopu i po założeniu paska mogą być spore luzy. Ale da się :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da się. Trzeba coś cienkiego wsadzić w dziurkę i porządnie popchnąć :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak potem zamocować pasek? Prosiłbym o jakieś bardzo łopatologiczne wytłumaczenie, to moje pierwsze zabawy w zegarmistrza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz spróbować zamocować pasek na teleskopie ale jest otwór w uszach na wylot i jak na teleskopie będzie za mały grzybek to może wchodzić cały w otwór- to zjawisko nie jest pożądane , albo możesz spróbować włożyć ten sztyft razem z paskiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnei wybijania, czym najlepiej to zrobić w domu i czy w ogole da rade to wykonać w domowych warunkach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.