Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

_Łukasz

Wybór podforumowego zegarka rosyjskiego - Etap I

Ankieta wyboru podforumowego zegarka rosyjskiego - I etap  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Wybieramy zegarki do kolejnego etapu. Można wybrać kilka.

Czas zakończenia: proponuję koniec października. Jeżeli coś się zmieni, pojawi się w tym wątku:

Projekty znajdują się tutaj:

http://zegarkiclub.pl/forum/gallery/image/1336-projekt-16/

Na obrazkach w galerii macie nazwy projektów. Takie same zostały użyte jako odpowiedzi w powyższej ankiecie.

Chciałem je wrzucić do tego tematu ale ilość obrazków jest zbyt duża i wyskoczył komunikat "Użyto większej ilości grafik niż jest to dozwolone"

Dlatego musicie zajrzeć do galerii. W następnym etapie gdy projektów będzie mniej wszystko będziecie mieli "na miejscu" :D

Kolejne ograniczenie jest takie, że do jednego pytania w ankiecie może być "tylko" 20 odpowiedzi a projektów jest więcej.

Stąd podzieliłem pytanie na dwie części a jako, że nie wiem jak działa mechanizm ankiety (tj czy można odpowiadać tylko na jedno pytanie pozostawiając drugie nie wypełnione) to (na wszelki wypadek) dodałem odpowiedzi "Nie dotyczy".

Jeżeli np. z pierwszej puli żaden zegarek wam się nie będzie podobał to wybierzcie "Nie dotyczy". Ankieta jest wielokrotnego wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm mam wrażenie, ze w wątku przewijało się kilka projektów, których w galerii nie ma.

Nie mam czasu teraz tego weryfikować :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm mam wrażenie, ze w wątku przewijało się kilka projektów, których w galerii nie ma.

Nie mam czasu teraz tego weryfikować :blink:

Jak ktoś dośle linki do tych projektów to rozwiążemy ten problem. Tych w galerii jest i tak sporo więc może nawet dobrze będzie jeżeli w odrębnej ankiecie wybierze się brakujące a w kolejnym etapie umieści najciekawsze z dwóch.

Zatem śmiało głosujcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł popieram, ale żaden projekt z tej galerji mnie nie odpowiada. Rysować nie umiem, swoje sugestji wyraziłem wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybieramy zegarki do kolejnego etapu. Można wybrać kilka.

(...)

zagłosowałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagłosowałem również - proj. 16 - bez obrazka i napisu na sekundniku.

pozdrawiam

ws

PS. Można się pogubić w tych wątkach, no cóż młodym pewno łatwiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

PS. Można się pogubić w tych wątkach, no cóż młodym pewno łatwiej.

Nie przesadzaj :lol: Powstał wątek zbiorczy więc jak masz problem z ogarnięciem wszystkich to zapamiętaj tylko ten jeden - w nim masz linki do wszystkich pozostałych z wyjaśnieniami za co odpowiadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, zagłosowałem. Jako, że to pierwszy etap, to zaszalałem z sześcioma opcjami. Zobaczymy, co będzie dalej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Zobaczymy, co będzie dalej :)

Z tym jest właśnie problem... Ankietę planowałem zamknąć ostatniego dnia października jednak przy takiej ilości głosów raczej nie ma to sensu. Trzeba będzie jeszcze poczekać i mieć nadzieję, że reszta się obudzi i zagłosuje.

Etap I zakończony...

Kolejny dostępny pod poniższym linkiem:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/52247-wybor-podforumowego-zegarka-rosyjskiego-etap-ii/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.