Gość Temption #26 Napisano 19 Stycznia 2011 Oceniając zdjęcia a nie zegarek... gdyby zlikwidować refleksy w szkle (zdjęcie numer 1) byłoby całkiem OK Tomku użyj drugiej ręki a pozbędziesz się problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #27 Napisano 12 Lutego 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #28 Napisano 6 Marca 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlak 0 #29 Napisano 8 Marca 2011 Super zegarek, gratuluję. Bardzo fajnie też wygląda na gumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #30 Napisano 14 Marca 2011 Właśnie doszedl L1 . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 9490 #31 Napisano 17 Marca 2011 Ten materac mu chyba nie podchodzi. Może lepszy byłby z czarnym przeszyciem... Mimo to sikor fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #32 Napisano 21 Lipca 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #33 Napisano 21 Lipca 2011 Jakoś wcześniej przegapiłem ten temat, a szukajka milczała (ale szukałem po "Saturation diver"). Zegarek jest obłędny i trafił jakiś czas temu na moją wish-listę na przyszły rok. Możesz napisać o nim coś więcej, może być na PM (jak się nosi mimo sporego rozmiaru, jak z wykonaniem, czym jest pokryty bezel, itd.).Gratuluję pięknego zegarka!Jakbyś szukał chętnego to się odezwij, może będę miał wolny pieniądz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #34 Napisano 21 Lipca 2011 Jakis czas temu zastanawialem sie nad zakupem tego modelu w wersji z zolta tarcza ale ostatecznie kupilem cos innego. Swietny zegarek, zdjecia bardzo ladne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #35 Napisano 21 Lipca 2011 Jakis czas temu zastanawialem sie nad zakupem tego modelu w wersji z zolta tarcza ale ostatecznie kupilem cos innego. Swietny zegarek, zdjecia bardzo ladne Szkoda ze nie kupiłes zamienił bym się bez wachania . Twoje zdecydowanie lepsze ... zdjecia . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #36 Napisano 21 Lipca 2011 REWELACJA! Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #37 Napisano 22 Lipca 2011 Już gdzieś Ci pisałem- świetny zegarek, tylko te wymiary lekko przerażają- bardzo ciekaw jestem jak na żywo ten zegar się prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #38 Napisano 24 Lipca 2011 Najładniejszy Orient z Orientów, super zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #39 Napisano 26 Grudnia 2011 Dawno tu nie wchodziłem:). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #40 Napisano 28 Stycznia 2012 Dziś na ręku i w śniegu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #41 Napisano 28 Stycznia 2012 Super zdjecia Pieknie ma rozlozone elementy na tarczy tj. datownik, rezerwa chodu, logo.Nie myslales o zamianie go na revolvera?Zacny zegarek i jesli Orient to tylko Orient Star 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #42 Napisano 28 Stycznia 2012 Na revolvera ? Nie. To jest zdecydowanie zegarek na zawsze;). Wiem wiem... Po ponad roku jestem baaardzo zadowolony. Na tyle ze nie widze alternatywy na rynku dla niego. No moze Doxa. Ale miałem 600 i jakościa nie powalała. A ten... ma wszystko no moze po za wzornicterm branzoletki:). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #43 Napisano 28 Stycznia 2012 Ten od OS-a 300m rozni sie tylko logo na tarczy. Revolver to jednak inna liga. swojego jesli bym mial zamieniac to tylko na tego (foto z WUS) 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #44 Napisano 24 Sierpnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #45 Napisano 26 Sierpnia 2012 Świetny Diver. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #46 Napisano 26 Sierpnia 2012 A gdzie mozna takie cudo zakupic? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 9490 #47 Napisano 26 Sierpnia 2012 Chyba najtaniej tu: http://www.oraparadicsom.hu/index.php?stilus=webaruhaz&hiv=29 Sam tam zamawiałem i było wszystko ok. Trochę miałem obawy, bo płatność tylko przelewem, ale okazało się, że niepotrzebnie. Uczciwy sprzedawca i bardzo dobrze komunikuje się w języku angielskim. Przez mój błąd przelałem około 150zł za dużo (pomyliłem się przy obliczeniach ze zł na forinty). Na moją prośbę do paczki wrzucił bardzo dobry tokaj i palinkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #48 Napisano 26 Sierpnia 2012 czyli cena jest w forintach wegierskich?czyli w jakich granicach z całą przesyłka można sie zmiescić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 9490 #49 Napisano 26 Sierpnia 2012 Od ceny na stronie można dostać nieco zniżki jeszcze. Przelicz bezpośrednio po średnim kursie na złotówki i pi razy oko wyjdzie Ci, ile razem będzie kosztować zegarek. Najlepiej napisz do sprzedawcy i zapytaj, jaką może cenę zaproponować wliczając przesyłkę do PL. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44526 #50 Napisano 26 Sierpnia 2012 Na revolvera ? Nie....Też bym nie zamienił. Dla mnie ma znacznie ładniejszy bezel. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach