hir00 2483 #1 Napisano 19 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GONZO 0 #2 Napisano 19 Października 2010 Przepiękny! Czy orientujesz się jak się ma werk w tym OSie do werków w orentach z rezerwą chodu? 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grizz 1 #3 Napisano 19 Października 2010 Ładna maszynka... a do zdjec polecam zakup CPLa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #4 Napisano 19 Października 2010 Bardzo przyjemny diver. Fajne wskazówki i indeksy, takie, jak lubię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #5 Napisano 19 Października 2010 Świetny. Jakie są jego wymiary ?Gdzie taki nabyć można ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5172 #6 Napisano 20 Października 2010 JAk juz pisałem super,ale....... to nie jest Orient Star. To "zwykły" Orient. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #7 Napisano 21 Października 2010 JAk juz pisałem super,ale....... to nie jest Orient Star. To "zwykły" Orient.Adi masz rację brak "Star". Ale nie ma róznicy między tymi modelami. Zegarki są identyczne. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4624 #8 Napisano 21 Października 2010 orient star to marka tylko na Japonię. dlatego gdy zdecydowano sie sprzedawać ten model także na innych kontynentach to zmieniono na samo ''orient'' . zegarek fajny...wreszcie jakas porządna bransoleta przy oriencie ....ale cena ostudza mój zapał aby go nabyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #9 Napisano 21 Października 2010 ale cena ostudza mój zapał aby go nabyć. A ile za niego krzyczą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #10 Napisano 21 Października 2010 Też jestem ciekaw ceny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #11 Napisano 21 Października 2010 Świetny!!!Kiedyś o nim myślałem,intensywnie zresztą.Kosztował około 3k PLN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #12 Napisano 21 Października 2010 Świetny, ale za 3k wolał bym szwajcara. Fajne fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #13 Napisano 21 Października 2010 Ceny bardzo rózne w samej Wawie- 3900 - 3600 zł. Czy szwajcara ? Myśle ze patrząc na wykonanie - to wolę tego Orieta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 2 #14 Napisano 22 Października 2010 Fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #15 Napisano 22 Października 2010 Może takie proste pytanie - jakiego Szwajcara? Hydroconquesta? LOL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5172 #16 Napisano 22 Października 2010 orient star to marka tylko na Japonię. dlatego gdy zdecydowano sie sprzedawać ten model także na innych kontynentach to zmieniono na samo ''orient'' . zegarek fajny...wreszcie jakas porządna bransoleta przy oriencie ....ale cena ostudza mój zapał aby go nabyć. Nie. Orienta Star jest marka oficjalnie sprzedawana poza Japonia. NAwet w polskiej OFICJALNEJ dystrybucji wystepuje marka Orient Star. Nie neguje "identyczności" - nie wiem jak werk - zdobienia ETC. Royal Orient "nie widziałem" poza Japonią. Star jest ogólnie dostepny w oficjalnych dystrybucjach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #17 Napisano 22 Października 2010 Może takie proste pytanie - jakiego Szwajcara? Hydroconquesta? LOL Nie, np. Eposa 3389, 3389 OH, Orisa ewentualnie Conquesta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10279 #18 Napisano 22 Października 2010 Z gwaizdką czy nie, bardzo ładny zegarek 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5172 #19 Napisano 24 Października 2010 Pewnie. I śmiem wątpić czy za te pieniądze znalazłbym coś sprawiajćego tyle radochy co ten diver. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henieks 2 #20 Napisano 14 Stycznia 2011 Mam pytanie dot. werku. Czy to model z nowym, czy starym werkiem? (Nowy 0 ze stop sekundą i dokręcaniem)> Mam model 200m i bardzo jestem zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 187 #21 Napisano 15 Stycznia 2011 Ceny bardzo rózne w samej Wawie- 3900 - 3600 zł. Czy szwajcara ? Myśle ze patrząc na wykonanie - to wolę tego Orieta. Gdzie dokładnie w tej w Warszawie bo taki Orient i za mną chodzi?Najlepiej jakby i stronka www była. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #22 Napisano 15 Stycznia 2011 hir00 mam takie pytanie jak długo świeci SL w tym oriencie? Ostatnio miałem MAKO i powiem że świecił mocno na początku ale bardzo szybko słabło świecenie . Możesz mi powiedzieć czy w tym modelu jest podobnie czy może to poprawili ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2483 #23 Napisano 15 Stycznia 2011 hir00 mam takie pytanie jak długo świeci SL w tym oriencie? Ostatnio miałem MAKO i powiem że świecił mocno na początku ale bardzo szybko słabło świecenie . Możesz mi powiedzieć czy w tym modelu jest podobnie czy może to poprawili ?Dawno tu nie zaglądałem tak wiec pierwsze pytanie:- werk bez stop sekundy - podobno bardziej wytrzymały - i tylko taaki był w sklepie. Ale co tam - od zmiany czasu opożnił 1:20.- luminowa jest super - najlepsza ze wszystkich wschodnich i zachodnich zegraów jakie miałem bez problemu odczytasz czas do samego rana.A co po kilku miesiącach noszenie mogę o nim powiedzieć ? Hym - jest super. I jakos nie cignie mnie do wystawienia go w dziale sprzedam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w_kaczmarek 4 #24 Napisano 19 Stycznia 2011 Szkoda Jakby co to ustawiam się w kolejce do zakupu - piękny, rasowy diver! Wojtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Els 95 #25 Napisano 19 Stycznia 2011 Piękny Orięcik,gratuluję.Ja mam Orięta za 450zł już 10 lat i złego słowa o nim nie powiem,może tylko to,że słabo świeci.Ten Twój wymiata 0 "Chcesz dobrze się poczuć,kup sobie dobry zegarek" Rocky Balboa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach