Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SIRLUKE1

Klub Miłośników Zegarków Steinhart

Rekomendowane odpowiedzi

Łukasz, jakiś próg procentowy sobie wyznaczyłeś?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli Stenek nie da upustu to tez zastanowie sie nad sensem zakupu zbiorowego. Ktos nawet pisal ze sam wynegocjowal ekstra pasek i darmowa wysylke a bral jedna sztuke. Jak cos bedzie wiadomo do konca tygodnia to daj znac Sirluke. Jesli nie to chyba zamowie indywidulnie zeby nie czekac w nieskonczonosc na zamowienia i wysylki. Boli troche ta grubosc ale Stenek to tylko na przeczekanie bo chyba na wiosne zrealizuje Stowe Marine ktora chcialem od zawsze. Maja teraz termin realizacji na koniec kwietnia wiec w sam raz zeby dwa miechy pocieszyc sie Steinhartem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie Pawłowi chodziło o mnie ;)

Co do upustu to postawimy sprawę jasno ;) Ja niestety tym razem nic nie kupię, choć blisko była Marine, ale kupiłem coś inszego. Ale kto wie, jeśli to co kupiłem mi nie podejdzie to odsyłam i wtedy wchodzi Marine.

chodziło mi o wszystkich "lukaszów" na forum :lol:. na poważnie- co SIRLUKE1 masz "inszego"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos nawet pisal ze sam wynegocjowal ekstra pasek i darmowa wysylke a bral jedna sztuke.

Ja. Ba, mało tego, wynegocjowałem dwa paski :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurar to byl ktos inny ale i Ty nadasz sie na przyklad ;) wiec mamy juz dwie osoby, ktore dostaly to co inni dostaja przy grupowym. Imo nie ma co sie błaznic choc to ja bylem inicjatorem (na pw gadalem z Sirluke). Wiem ze Carlito bral drozszy model, chrono, ale do Marine wydaje mi sie ze jakis pasek tez dorzuca :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem pewny czy nie było to wtedy kiedy kupowałem srebrnego Steinharta...

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie zakup grupowy bez wyraznego, choby 10 procentowego upustu, nie ma sensu. A szkoda. Ale nie ubiegam faktow bo moze cos sie do konca tygodnia urodzi ciekawego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurar to byl ktos inny ale i Ty nadasz sie na przyklad :lol: wiec mamy juz dwie osoby, ktore dostaly to co inni dostaja przy grupowym. Imo nie ma co sie błaznic choc to ja bylem inicjatorem (na pw gadalem z Sirluke). Wiem ze Carlito bral drozszy model, chrono, ale do Marine wydaje mi sie ze jakis pasek tez dorzuca ;)

to byłem ja.....ale wtedy tak się napaliłem na tę marinę że musiałem ją mieć! a "bonusy" takie same dla wszystkich czy 1 sikor czy 20....jak w komunie ;) - dla wszystkich po równo.....te czasy minęły bezpowrotnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda ze Stenek tak traktuje zakup grupowy. Oczywiscie nie mowie o zakupie 5 sztuk, tutaj rzeczywiscie pasek starczy, ale o 15 czy 20 zegarkach. Wtedy 10 procent i cos do tego byloby ok. Nie pisze 20 czy 25 procent bo juz i tak ceny Stenka sa ok. Na marginesie- Pawle moglbys mi na pm podeslac foty Mariny na nadgarstku? Najlepiej rzut z gory, z boku i info o obwodzie nadgarstka, bo jedyne czego sie boje to grubosc wlasnie... Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj czuję już presję na karku :lol:

Ostatnio wyszło nam 8 szt. więc nie za dużo, ale zawsze. Ja już po rozmowie z Panią Anią jestem, takiej lekko zaczepnej, póki co bez konkretów ;)

Paweł, zdjęcie Mariny na Twoim nadgarstku to nam się już dawno należy ;)

Temat może założę dziś późnym wieczorem, póki co dzieciaki na głowie :D

Edytowane przez SIRLUKE1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sirluke- absolutnie żadnej presji odczuwać nie powinieneś :lol: To po stronie Steinharta leży ułożenie jakiegoś sensownego rabatu. Proszę nie bierz tego do siebie jeśli nie zdecyduję się wejść w "zbiorówkę" bo szczerze powiedziawszy zaczęło mi zależeć na czasie, a na pasku mi nie zależy ;) Dziś zamówiłem Stowę Marine, a przed nią, te dwa miechy chciałbym pocieszyć się jakąś namiastką, bo akurat brak mi zegarka w tym stylu ;)

Czekamy więc na odpowiedź Stenka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było trochę ironicznie powiedziane :lol:

Lechu to kup Stenka a ja go potem od Ciebie odkupię ;)

Może w piątek a zacznę drążyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki- kupię i za dwa miechy puszczam go Tobie :lol: Mówię serio. Oczywiście mały rabacik się zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupie pytanie, czy ktoś kiedyś otwierał pilota od Stenka? Ciekawy jestem jak DIY zdjąć dekiel w manualnym Nav B.

Ponawiam pytanie. Jak otworzyć Steinharta? Czy wogole warto sie w to bawić? Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki- kupię i za dwa miechy puszczam go Tobie :) Mówię serio. Oczywiście mały rabacik się zrobi.

Mały rabacik od Guntera, mały od Ciebie, no może być ciekawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo ode mnie albo od Guntera- wybieraj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gram w ciemno, wybieram antenę satelitarną firmy Arkon, ul. Koszykowa ... :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam? Coś wiadomo w sprawie grupówki?

Mi pani Ania nie odpisała, choć pisałem do niej w czwartek wieczorem :/ (w innej sprawie jednak).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, zbieram się pomału, ale czekam na odp. Pani Ani :)

Temat na pewno ruszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś długo idzie odpisywanie na maila... się zdenerwuję to kliknę i zamówię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Ania odpisuje, ale zawsze trzeba poczekać, nie zawsze ma na to czas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj dowiedziałem się, że pani Ania pracuje tylko w poniedziałki i środy więc jutro pewnie będzie jakaś odpowiedź :)

Ale ja chyba pasuję z zakupu zbiorowego- jutro zamawiam indywidualnie, bo to już połowa lutego, a zanim dojdzie będzie po 20tym. Grupowe zamówienie pójdzie pewnie na początku marca, realizacja dopięta w połowie marca, a na kwiecień mam Stowkę zaplanowaną :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a na co można liczyć przy grupowym zamówieniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Praktyka uczy, że jedynie na darmową wysyłkę i ew. gratisowy pasek i żadnych rabatów pieniężnych nie było do tej pory. Mimo wszystko Sirluke zapytał raz jeszcze pani Ani czy dałoby się coś wynegocjować i czekamy na info.

Ja już wymieniłem maile ze Steinhartem i mogę liczyć na gratisową wysyłkę więc pasuję z grupówki, gdyż zależy mi na czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki,

to do jutra jeszcze spokojnie poczekam

steinhart realizuje zamówienia szybciej niż stowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi