Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Piramida jakościowo-prestiżowa marek NIEMIECKICH

Rekomendowane odpowiedzi

to robimy tak.......każdy z nas kupuje po jednym zegarku z każdej firmy i dzielimy się wrażeniami- wtedy pozycjonowanie pójdzie nam szybciej. co wy na to :rolleyes::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam pare na uwadze i mozliwe ze wkrotce ktorys do mnie zawita.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito, jak będziesz w takim tempie kupował zegarki, to niedługo skończą Ci się marki wink.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe obawiam sie ze w przyszlosci moze sie tak stac :rolleyes:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michał musi coś brać..........tylko co????...........prozac; "zioło"; "kwasy"........nie to musi być coś innego - to jest za słabe i nie wywołuje tak mocnego uzależnienia...

....ale czy ktoś powiedział że to źle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, zegarki to przeciez najgrozniejszy narkotyk, nie wiesz jeszcze o tym? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcz nie odstawiłem najskuteczniejszego antidotum.....ŻONY!!!! :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alez wy macie przekichane z tymi babami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.