eye_lip 29229 #1 Napisano 26 Grudnia 2010 Wklejam tutaj projekt zegarka forumowego GMT, który wdrażamy do produkcji. Bazą jest taki Seiko: Projekt tarczy: Dodatkowo w planach jest grawerowany wkład dekla z grafiką Jakbyś ktoś był zainteresowany zakupem tarczy to dziś udało się sklecić temat końcowy zakupu tarczy: http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=5311.0 Tarcza oczywiście moze być wykorzystana do innych MOD projektów Myślę, że wyszła nieźle. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #2 Napisano 26 Grudnia 2010 a czy bedzie tez mozliwosc nabycia bazy w jakiejś lepszej cenie w zakupie grupowym? Czy tylko sama tarcza wchodzi w gre? 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29229 #3 Napisano 27 Grudnia 2010 Nie organizujemy nic takiego, zakup na własną rękę - kolega ded ostatnio wklejał link do gościa z Włoch który ma zegarki za 580zł z przesyłką (nie wiem czy ma złotą wersję). 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #4 Napisano 27 Grudnia 2010 Zlotej wersji nie ma ale ma czarno-srebrna i niebieska. Dzis juz wyslal moj zegarek upsem wiec mam podglad. Jak dostane to napisze co i jak. Co do samej tarczy to z tego co zrozumialem bedzie ona komponowala sie tylko ze zlota wersja Ja zbyt czesto korzystam z daty, zeby sie jej pozbyc wiec zegarek zostanie bez modow. Uwazam ze projekt tarczy jest bardzo fajny, szczegolnie podobaja mi sie indeksy, choc przyznam ze 2 inne projekty przypadly mi do gustu bardziej Aha, finalna cena mojego zegarka wyszla 606zl. 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29229 #5 Napisano 28 Grudnia 2010 Spoko cena, wyszło lepiej niż z amazonu. Czarno srebra wersja też jest fajna, myślę, że tarcza będzie się również dobrze komponować. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 2 #6 Napisano 28 Grudnia 2010 Bardzo fajnie się zapowiada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29229 #7 Napisano 4 Stycznia 2011 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2638 #8 Napisano 11 Stycznia 2011 dla porównania pozwolę sobie wrzucić kilka fotek "czarno-srebrnej" wersji: ja też mam nadzieję,że się nie "pogryzie" z zaprojektowaną tarczą.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #9 Napisano 11 Stycznia 2011 Czy na ten zegarek można się gdzieś zapisać ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2638 #10 Napisano 11 Stycznia 2011 Czy na ten zegarek można się gdzieś zapisać ? http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?board=29.0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #11 Napisano 11 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedź, ale zanim ogarnę całość to potrfa A nie mogę zapisać się na zegar tu ? Nie jestem zarejestrowanym uzytkownikiem GMTForum, dwóch juz nie ogarnę czasowo W grę wchodzi zegar czy tylko tarcza ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #12 Napisano 11 Stycznia 2011 W grę wchodzi zegar czy tylko tarcza ? Nie organizujemy nic takiego, zakup na własną rękę - kolega ded ostatnio wklejał link do gościa z Włoch który ma zegarki za 580zł z przesyłką (nie wiem czy ma złotą wersję). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #13 Napisano 11 Stycznia 2011 Ok dzięki Szkoda, że ni można kupić gotowca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #14 Napisano 27 Stycznia 2011 Jaki jest symbol złotego? 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #15 Napisano 27 Stycznia 2011 seiko SNZH57K 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osito 2 #16 Napisano 27 Stycznia 2011 Jaki jest symbol złotego? Złotego taki: SNZH57K1 0 ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinKce 2 #17 Napisano 11 Lutego 2011 Witam,Czy posiada ktoś zegarek ze zmienioną tarczą i mógłby zamieścić jakieś zdjęcia?Bo jestem ciekaw jak się taki zegareczek prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29229 #18 Napisano 11 Lutego 2011 Nie posiada, bo zmienione tarcze jeszcze się produkują. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxvip 0 #19 Napisano 11 Lutego 2011 Dopiero co kupiłem FF, czy jest możliwość domówienia tarczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29229 #20 Napisano 11 Lutego 2011 Już nie, wszystkie sprzedane i i nie będzie więcej. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29229 #21 Napisano 7 Marca 2011 Dzisiaj dojechały do mnie tarcze. Zainstalowałem do swojego Jak ktoś chce kupić tarcze to walić pod ten adres: [email protected] 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #22 Napisano 7 Marca 2011 Wow !!! Wiedziałem, że będzie świetny ... gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2357 #23 Napisano 7 Marca 2011 Wyszło naprawdę super. Choć troszeczkę brakuje mi daty. 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacieK_K 0 #24 Napisano 7 Marca 2011 Wszystko super ale nie zrezygnował bym z nakładanych indeksów... 0 [Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29229 #25 Napisano 7 Marca 2011 Tarcze z nakładanymi to droższa sprawa, a na pewno fabryka która robi poważne tarcze w ilościach od 1000 szt, nie zrobiłaby specjalnie 100 tarcz z nakładanymi w sensownej cenie. Te wyszły świetnie, superluminova c3, jakość jest naprawdę niezła, zresztą ta fabryka robi np. dla Tissota. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach