alles 5 #26 Napisano 12 Listopada 2014 Na jaką rękę w sensie nadgarstek kupujecie te Piątki?Bo nie ukrywam że rozmiar mnie trochę przeraża.Sam zegarek naprawdę ładny 0 życie zaczyna się po 200...km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #27 Napisano 12 Listopada 2014 Na jaką rękę w sensie nadgarstek kupujecie te Piątki?Bo nie ukrywam że rozmiar mnie trochę przeraża.Sam zegarek naprawdę ładny Ja mam obwód nadgarstka 18-18,5 cm. Nosiłem zegarki duże tj. Orient z kalendarzem i zegarki małe jak delbana czy glashutte. Myślę, że ważny jest kształt koperty i to jak koperta układa się na nadgarstku. Piątka którą noszę ma średnicę 37,5 mm i uważam, że dobrze leży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #28 Napisano 12 Listopada 2014 Ja mam obwód nadgarstka 18-18,5 cm. Nosiłem zegarki duże tj. Orient z kalendarzem i zegarki małe jak delbana czy glashutte. Myślę, że ważny jest kształt koperty i to jak koperta układa się na nadgarstku. Piątka którą noszę ma średnicę 37,5 mm i uważam, że dobrze leży.Model który noszę to snke53k1, mam drugą piątkę snka07k1 ale jest za mała 36mmm średnicy, wąski rozstaw uszu. Mój syn ma szczupłą rękę i u niego snka07 idealnie leży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master_sly 0 #29 Napisano 13 Listopada 2014 Cześć Sylwek, kupiłeś już swoją snkl45?Powiedz jakie wrażenia i jak leży na ręku.Cześć Los jest przewrotny. Suma sumarum zakupiłem snkm65k1. Koperta ma średnicę 39mm a rozstaw uszu 20mm. Ja mam obwód nadgarstka 17-17,5cm i ta piąteczka wygląda moim zdaniem ok zdjęcia z telefonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #30 Napisano 14 Listopada 2014 Piąteczka ładnie się prezentuje i wcale nie jest za mała. Wiele zależy od kształtu koperty.Gratuluję zakupu, niech dobrze się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach