Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

andrzej brandys

katalogi

Rekomendowane odpowiedzi

witam . a ja w temacie katalogów do GB ..mam 3 jak kiedyś pisałem ale tak przeglądam różne strony i nie raz znajduje zegary GB z grawerowanymi wahadłami czy wagami ale w katalogach ich nie ma czy ktoś coś wie na ten temat ? gdzie można znaleźć coś takiego albo informację ...oraz pytanie jakie numery miały zegary GB w danych latach (np . 1900-1905 od 150000 do 180000)... nieraz widzę bowiem jakiś sam mechanizm czasem może bym się skusił na jego zakup ale chciałbym przynajmniej wiedzieć jak wyglądał i w jakich latach powstał .

za podpowiedzi z góry dziękuję

ps. gdyby ktoś chciał katalogi w wersji elektronicznej GB 1909-10 , 1912 , 1924 mogę przesłać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam . a ja w temacie katalogów do GB ..mam 3 jak kiedyś pisałem ale tak przeglądam różne strony i nie raz znajduje zegary GB z grawerowanymi wahadłami czy wagami ale w katalogach ich nie ma czy ktoś coś wie na ten temat ? gdzie można znaleźć coś takiego albo informację ...oraz pytanie jakie numery miały zegary GB w danych latach (np . 1900-1905 od 150000 do 180000)... nieraz widzę bowiem jakiś sam mechanizm czasem może bym się skusił na jego zakup ale chciałbym przynajmniej wiedzieć jak wyglądał i w jakich latach powstał .

za podpowiedzi z góry dziękuję

ps. gdyby ktoś chciał katalogi w wersji elektronicznej GB 1909-10 , 1912 , 1924 mogę przesłać

Jestem zainteresowany, czy to jeszcze aktualne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zainteresowany, czy to jeszcze aktualne?

Trudno powiedzieć. Kolega Andrzej Brandys nie pokazał się na tym forum po 15.10.2011 r. ....

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano, bardzo stary kotlet odgrzany, ale skoro jest jeszcze ciepły to ja zapytam czy ktoś ma katalogi gb w elektronicznej wersji? Bardzo by mi się przydały, nie ukrywam że zrewanżuję się :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.